Waarom Medium Marye?

Bel bewust!

Een betaalnummer bellen kan leuk zijn, helaas werkt bellen bij sommige mensen verslavend. U kunt zich altijd vrijwillig af laten sluiten voor betaalnummers bij uw provider.

U dient ons niet als hulpverleners te zien. Wij geven inzicht en begeleiding, echter kunnen wij geen resultaat garanderen.
Heeft u professionele hulp nodig bij problemen inzake eenzaamheid en/of psychische problemen, wordt dan niet afhankelijk van onze lijn. Er zijn dan andere, goedkopere kanalen.

Stuur nooit geld op en maak nooit geld over! Vraagt een consulent u dit, mail dit dan naar info@medium-marye.nl en vermeld het boxnummer, de naam van de consulent(e) en de website.

Dit zijn zover de waarschuwingen van onze kant. Nu de leuke dingen om een consult prettig te laten verlopen:

Maak van te voren een vragenlijstje.
Kijk op onze pagina bij de boxen en in het menu bij Onze Consulenten welke gave(n) en hulpmiddelen hij of zij bezit/gebruikt, zodat U weet op welke manier hij of zij U gaat helpen.
Sta open voor het gesprek, een paragnost/medium komt met een inzicht dat deze krijgt en dat kan heel anders zijn dan U wellicht hoopt te horen.
Als U iets niet begrijpt, vraag het nog eens. Onze consulenten geven graag een duidelijke uitleg.
Er zijn geen pasklare oplossingen voor uw eventuele problemen. Onze consulenten kunnen U een zetje in de goede richting geven, maar eventuele veranderingen of oplossingen dienen vanuit uzelf te komen.
Stel geen vragen over tijd. Tijd zoals wij die hier op aarde kennen bestaat “boven” niet. Er is geen 100% “tijd”-antwoord te geven.

Wat doen wij niet:

Wij doen géén consulten per sms. Een sms roept vaak meer vragen op en kan verkeerd begrepen worden. In een sms kunnen geen verantwoordelijke uitspraken worden gedaan.

Wij luisteren géén gesprekken af en de gesprekken worden niet opgenomen!
U belt in alle privacy.

Veel licht, kracht en liefde.

Marye en Roger

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye