Medium Limburg Roger

BOX 02: Medium Roger

Roger – Box 02 – Medium-Marye.nl


Medium Roger

Medium Limburg

Roger is bijzonder sterk op financieel gebied en ook als Zakelijk coach geeft hij U snel en adequaat een zuiver en eerlijk advies!

Ook kunt u bij Roger terecht voor een thuisconsult, fotoreading, Psychometrie en huisreiniging.

Over Medium Roger

Roger is een paragnost gevestigd te Limburg. Roger is helderwetend en heldervoelend, en verdiept zich in onder andere fotoreadings en kaartleggen.

Roger werkt vanuit zijn warme hart met zijn aangeboren gave, met zijn kennis op financieel en zakelijk gebied kan hij adequaat, eerlijk maar ook vooral nuttig advies bieden.

Sterk Heldervoelend en wetend, komt hij direct tot de kern!

Hij heeft vooral een luisterend oor en een warme aandacht om uw Levensvragen te beantwoorden! Hierbij maakt hij gebruik van de Lenormandkaarten.

U kunt ook bij Roger terecht voor een thuisconsult op afspraak en fotoreadings.

Let op! Bij ons werken oprechte, integere en betrouwbare consulenten. Het zijn vakkundige personen, waar u met al uw vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie, werk, financiën en toekomstvoorspellingen terecht kunt. Bij wie u terecht kunt over welk onderwerp ziet u hier.

Ook is het mogelijk om met diverse van onze consulenten een afspraak te maken voor een thuisconsult, foto-reading of huisreiniging.

Wij bieden u graag een luisterend oor en geven u oprecht antwoord met aandacht en liefde.

Tags: financieel advies, heldervoelend, zakelijk, fotoreading Limburg, Medium Limburg, Medium, Paragnost, Helderziende omgeving Limburg

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye