Interview paranormale ervaringen met Medium Marye (2012)

Paragnost-info, interviewde haar onlangs, en zij verteld ons meer over haar paranormale ervaringen en achtergrond. en doet een onthullende uitspraak over het zesde zintuig.
Medium Marye, geboren in Oirsbeek in het Zuid-Limburgse heuvelland, wonend in Amstenrade, Limburgse in hart en nieren. Medium Marye is sinds 2010 eigenaresse van Medium-Marye.

Wanneer kwam je er achter dat je paranormaal was?
Als kind zag ik al dingen die uitkwamen, maar vroeger werd je hierom uitgelachen.

Door welke gebeurtenis wist je zeker dat je paranormaal was?
Ongeveer 40 jaar geleden was Nana Mouskouri op de TV. Ik was ergens op bezoek en zei: “ze is zwanger”. Iedereen keek me raar aan, maar 10 minuten later vertelde ze voor de TV dat ze zwanger was. Dit wist toen nog niemand.

Wat kreeg je door bij je eerste paranormale ervaring?
Mijn eerste paranormale ervaring was dat ik op een feestje was en een raar gevoel in mijn maag kreeg. Ook kreeg ik door dat bij mij thuis werd ingebroken. Ik was er met een kennis en zei “kom naar huis, heb het gevoel dat ze aan het inbreken zijn”.

Waarop deze mij voor gek verklaarde. Op mijn aandringen zijn we toen toch naar huis gegaan en er was inderdaad ingebroken, veel antieke spullen waren weg. De politie kwam en vroeg of ik een vermoeden had. Ik kreeg 1 persoon door en vertelde dit.

Drie weken later om 18.45 uur kreeg ik weer dat rare gevoel in mijn maag en zei tegen mijn zoon (die toen 7 was) dat ik het gevoel had dat dadelijk de recherche voor de deur zou staan met de gestolen antieke zilveren fruitschaal.

Om 19.00 ging de deurbel en het was inderdaad de recherche met de zilveren fruitschaal die ze hadden gevonden bij een juwelier in Roermond. En de dader was inderdaad de man die ik toen zei.

Wanneer ben je voor het eerst iets gaan doen met je gave?
Ongeveer 30 jaar geleden ben ik iets gaan doen met mijn gave.

Wat voor soorten mensen kunnen jou raadplegen en met wat voor soort vragen of problemen? Zij er ook bepaalde mensen die je liever niet helpt?
Iedereen kan me raad vragen op gebied van werk, liefde, financiën of zakelijke problemen. Alleen gezondheidsvragen ben ik altijd heel voorzichtig mee, ik ben tenslotte geen dokter.

Mensen die met zwarte magie doen help ik absoluut niet, wil ik niets mee te maken hebben. En ook geen dronken mensen.

Waar moeten mensen op letten als zij een consult willen?
Mensen die een consult willen moeten erop letten dat ze eerlijk en oprecht antwoord krijgen. Maar er zijn ook mensen die alleen maar graag horen wat ze zelf willen horen.

Daar doe ik niet aan mee omdat je de mensen daar niet mee helpt. Zal nooit iemand iets op de mouw spelden, want eerlijkheid duurt het langst. En zo werkt het niet.

Sta er voor bekend dat ik recht voor de raap ben, dit valt niet altijd in goede aarde, want ik draai nergens doekjes om. Maar ook in deze wereld zit veel kaf onder het koren. Heb er al veel zien komen maar nog meer zien gaan.

Hoe verloopt een paranormaal consult bij jou?
Een consult verloopt bij mij altijd open, eerlijk en oprecht, stel de mensen eerst op hun gemak. Ben wel altijd voorzichtig wat betreft tijd in een consult, want de kosmos kent geen tijd en geduld is een schone zaak.

Maar van mijn klanten hoor ik dat toch wel alles vrij snel uitkomt wat ik voorspel.
De meest voorkomende vragen in een consult gaan over relatie, zakelijk, werk of problemen met kinderen.

Zal er zeker wel eens naast zitten, wie niet? Ook ik ben maar een mens. Heb al een fijn publiek als cliënteel, maar iedereen is welkom. Heb ook altijd weer een voldaan gevoel als ik mensen heb kunnen helpen.

Wat is je meest bijzondere ervaring met een cliënt geweest?
Natuurlijk heb ik ook veel bijzondere consulten gehad, wil hier een paar voorbeelden opnoemen. Ik reis door het hele land om consulten te geven op spirituele beurzen.

Heb bv 15 jaar lang de lentebeurs in Maastricht gedaan, dit was dan 8 dagen achter elkaar. Er komt een vrouw bij me aan de tafel met een meisje van 6. Het meisje had een pluche knuffel konijntje bij zich. De vrouw wilde een consult voor het kind, waarop ik zei dat ze daar nog veel te jong voor was.

Maar ik keek haar aan en zei: “Maar U heeft wel veel verdriet, geef me eens uw handen”. Ik pakte haar handen en raakte in trance. Ik werd naar het water ingetrokken en kreeg het ijskoud, zat te rillen op mijn stoel. Werd er zo diep in meegezogen dat ik er niet meer uitkwam.

Moest echt worstelen om eruit te komen en het leek of ik ergens aan vast bleef hangen, kwam er bijna niet meer uit. Toen ik eindelijk mijn ogen open kreeg vroeg ik de vrouw of haar man was verdronken. “Ja, een maand geleden met de boot op de Maas bij Borgharen” zei de vrouw. Ik wist dit niet, maar het leek alsof ik het hele ongeluk beleefde. Dit was zo intens dat ik de rest van de dag op was.

Een ander bijzonder consult is van een zakenvrouw. De betreffende mevrouw kwam bij me en ik pakte haar handen en zei tegen haar dat ik een oudere vrouw zag, met grijze haren en een bril op.

De oudere vrouw is een citroenjenevertje aan het drinken met een klein zilveren lepeltje. De zakenvrouw zei verbaast: “Dat is mijn oma”. Ik ging verder en vertelde haar dat ik achter haar oma 2 kindjes als engeltjes zag.

De vrouw begon te huilen en zei dat ze bij de bevalling een tweeling had verloren. De vrouw zei toen tegen mij: “dit kon jij niet weten”. Zoiets kan je niet van tevoren weten en dat maakt mijn gave zo bijzonder.

In 2005 zat ik in het MECC in Maastricht en werd me gevraagd of ik een reading wilde geven voor de Limburgse TV. Het ging om een jonge vrouw die ging trouwen. Ze kwam bij me aan tafel zitten, ik keek haar aan en zei tegen haar dat ik muziek doorkreeg. Ja, zei ze, ik ben zangeres.

Maar ik krijg door dat de man met wie je gaat trouwen een instrument speelt, zei ik terug tegen haar. Dat klopt zegt ze, die speelt viool. Ze vroeg of ze kinderen kreeg, waarop ik antwoordde “voorlopig niet, jullie krijgen het heel druk, ik zie een contract, veel concerten en een uitnodiging voor Amerika, maart je trekt de hele wereld over.

En je eerste kindje word een meisje”. Toen ik klaar was met de reading zei ze dat zij Wendy Kokkelkoren was en dat haar man Guido Dieteren was (Guidos Orchestra). Ze hebben inderdaad een uitnodiging gehad voor Amerika, geven veel concerten en ze is in 2011 van een dochter bevallen.

Komt een man bij me op de beurs en die heeft een dichte enveloppe met een foto bij zich. Hij vraagt of ik hem kan zeggen wat er in de enveloppe zit en of hij het gesprek mag opnemen.

Geen probleem was mijn antwoord. Ik pakte de enveloppe en zei: “hier zit een foto van uw vrouw in, ze is overleden. De vrouw heeft veel verdriet gehad, ze was heel zachtaardig en heeft over zich heen laten lopen. Maar ze had ook een zwaar drankprobleem.

Wilde niet meer leven, want U bent een zeer dominant persoon”. Nou, zei de man, dat klopt allemaal. Ik ging verder, vertelde dat de vrouw van zich af had moeten praten, maar dit nooit heeft gedaan. Ze heeft haar verdriet verdronken.

Ook vertelde ik tegen de man dat ik 2 zonen zag, maar 3 kinderen voelde. En vroeg aan hem of zijn overleden vrouw ooit een miskraam had gehad. Weer was het antwoord “ja, dat klopt”. Ik vertelde hem dat dit een meisje was en dat ze dit ook nooit verwerkt had, omdat er geen begrip van zijn kant was geweest, op geen enkel gebied.

En dat hij zelf nu een schuldgevoel had en er niet mee klaar kwam wat hij zijn vrouw had aangedaan. De man zei: “wat jij hier verteld vind ik heel knap, je bent een echte topper. Waarop ik antwoordde meneer ik ben maar een heel gewoon mens en als ik van boven niet geholpen word, kan ik niets.

Vraag elke dag om hulp van boven om kracht te mogen krijgen de mensen zo goed en zuiver mogelijk te mogen helpen.

Wat voor soort consulten geef je het liefst (email, telefoon, persoonlijk)?
Het liefste geef ik persoonlijke consulten en via de telefoon.

Hoe ben je in het vak gekomen?
Ik ben in het vak gekomen door een oudere vrouw. Zij was ook heel spiritueel en ze zei tegen mij dat ik er iets mee moest gaan doen. Zij voelde dat ik heel sterk werd. Haar letterlijke woorden waren: doe er iets mee, je kunt het!

Hoe ging je eerste professionele consult? Denk je dat je je gave altijd zult behouden?
Mijn eerste professionele consult ging eigenlijk vanzelf. Ik hoop dat ik mijn gave altijd mag behouden, bid hier elke dag voor. Want als ik van boven niet geholpen word kan ik niks. Ben dit werk gaan doen omdat ik het geweldig vind om mensen te helpen.

Rijk zal je er niet van worden. De gaven worden beter en duidelijk naarmate je langer bezig bent. Alleen ik ben nu 65 en je word dan vlugger moe, want als je eerlijk en zuiver wilt werken kost dit heel veel energie.

Wie zou in jou ogen de absolute wereldtop?
De absolute wereldtop vind ik Peter Hurkos en Gerard Croiset.

Waarin zou jou paranormale consulten anders dan bij andere?
Mijn paranormale consult is anders dan bij andere omdat ik eerlijk, oprecht en zuiver werk, maak de mensen niks wijs en praat ze niet naar de mond. Iemand die een keuze wil maken voor een consult moet op zijn of haar eigen gevoel afgaan.

Er zijn geregeld paragnosten en mediums op TV geweest, die later werden ontmaskerd, heb je hier een mening over?
Heb er absoluut geen problemen mee als iemand ontmaskert word. Er zijn zakkenvullers en charlatans genoeg. Heb ook geen hoge hoed op van het 6de Zintuig. Weet bv dat er een paragnost is die gewonnen heeft, maar van tevoren al gezegd heeft hoeveel hij betaald wou krijgen en dat ie moest winnen, anders deed ie niet mee.

Ook in het 6de Zintuig is er een paragnost geweest, ex politie agent, die alles over een moord uit het dossier wist en hierdoor 3de werd.

Nog tips, info die je kwijt wilt?

Mijn mening is: blijf met beide benen op de grond, ga niet zweven. Als je een vraag niet door krijgt zeg het dan eerlijk en maak de mensen niets wijs want eerlijkheid duurt het langst.

Veel licht, kracht en liefde.

Marye

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye