Wie ben ik?

Mijn naam is Marij, in het spirituele bekend als Marye. Geboren in Oirsbeek in het Zuid-Limburgse heuvelland, wonend in Amstenrade, Limburgse in hart en nieren.

Als kind voelde ik al dat er meer was tussen hemel en aarde, was daarom ook in mezelf gekeerd en zat vaak te dromen en voor me uit te staren. Leefde als het ware in een andere wereld, wat ik toen nog niet kon thuisbrengen. Door de jaren heen is het nu wel duidelijk wat dit was, omdat de wereld nu open staat voor spiritualiteit, maar vroeger niet. In de loop der tijd heb ik toch besloten de weg van het spirituele te gaan. Je hebt het, of je hebt het niet, heb hier niet voor geleerd.

Krijg vanuit het universum signalen en gegevens over de persoon met wie ik spreek gewoon binnen, spreek met de mensen over hun problemen, stel ze gerust en heb een luisterend oor. Ben direct, eerlijk maar vooral zuiver. Mocht ik een vraag niet kunnen beantwoorden, omdat ik deze niet doorkrijg, dan zeg ik dit. Hou er beslist niet van om iemand iets wijs te maken, want ook ik ben maar een mens !!

Als medium, heldervoelend, helderziend en kaartlegster heb ik 30 jaar ervaring. Bekend van radio en TV, en van tal van spirituele beurzen in Nederland en België.

Sta de mensen dan ook graag te woord en wil hun een steun zijn met al hun levensvragen en problemen. Werk met het Goddelijke en de Engelen die mij de kracht geven om mensen liefdevol te kunnen helpen.

Maak hierbij dankbaar gebruik van Lenormand, Tarot, Zigeunerkaarten en Engelenkaarten. Ook kunt U bij mij terecht voor een thuisconsult en fotoreading.

>> Lees hier het interview met Medium Marye <<

>> Klik hier voor meer informatie over onze consulentenprofielen. <<

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye