Waarzegster Limburg Wendy

BOX 19: Medium Wendy

Waarzegster Wendy

Waarzegster Limburg

Medium,Heldervoeldend,

Helderwetend,Kaartlegster. Wendy verzorgt ook Reikibehandelingen, neem hiervoor contact op met Wendy.

Over Medium Wendy

Wendy heeft jarenlange ervaring als Medium! Bij haar staat eerlijkheid dan ook zeer hoog in het vaandel. Doordat ze in contact staat met het Universum. Ze wil dan ook mensen liefdevol steun en inzicht geven op elk gebied en levenssituaties.

Wendy is zeer vriendelijk,geduldig en respectvol en heeft beslist een luisterend oor. Haar werk is zeer diepgaand en ze komt direct tot de kern. Ze maakt hierbij gebruik van de Lenormandkaarten,Zigeunerkaarten en Engelenkaarten.

Ook kunt u bij Wendy terecht voor een thuisconsult of een reikibehandeling, neem hiervoor contact op met Wendy met de onderstaande button.

Let op! Bij ons werken oprechte, integere en betrouwbare consulenten. Het zijn vakkundige personen, waar u met al uw vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie, werk, financiën en toekomstvoorspellingen terecht kunt. Bij wie u terecht kunt over welk onderwerp ziet u hier.

Ook is het mogelijk om met diverse van onze consulenten een afspraak te maken voor een thuisconsult, foto-reading of huisreiniging.

Wij bieden u graag een luisterend oor en geven u oprecht antwoord met aandacht en liefde.

Talen: Nederlands

Tags: Waarzegster Limburg, Kaartenlegger Limburg, Kaartenlegster, reading, paranormaal, fotoreading Limburg, Medium Limburg, Medium, Paragnost, Helderziende omgeving Limburg

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye