Credits kopen

emmy

22 juli 2019

Dank je lieve Wendy voor je lieve en mooie bericht groetjes Emmy

Miranda

15 juli 2019

Ik heb net een super goed gesprek gehad met Wendy. Dank je wel ik ga met een super goed gevoel op vakantie. Vele lieve knuffels. Miranda🍀🍀

bianca

11 juli 2019

ik heb wederom een geweldige reading gehad, alles klopte dankjewel! Bianca

bianca

9 juli 2019

Ik heb een fantastische reading gehad van medium Marye. bedankt, Bianca

Shnn

5 juli 2019

Lieve Nadia, Elke dag bel ik jou tot de wanhoop toe om te vragen hoe het ervoor staat tussen mij en mijn ex , iedere keer ben je zo geduldig en kijk je voor mij je spreekt me streng toe maar zegt ook iedere keer dat het goedkomt met mijn ex! Er zijn al kleine dingetjes uitgekomen nu ook onze reis samen!! Wat nog gaat komen maar ik wacht op de meest belangrijke en dat is mijn relatie terug hebben. Ik ben zo onzeker dat ik het soms door mijn eigen angsten niet meer geloof maar dan kom jij en zegt maak je niet druk het is onderweg “ het komt goed no stress!!” Ik wacht het af zonder jou had ik al van gekkigheid in een inrichting gezeten ik probeer positief te zijn maar het is moeilijk 😘♥️ Dankjewel lieve Nadia en hopelijk komen de rest van je voorspellingen ook snel uit! xXX salukes ! Knuffel

Yuri

1 juli 2019

Wat een mooie site en wat een leuke gespekken heb ik hier gehad. Dank je voor de tijd en het advies!

Wesley

2 mei 2019

Beste Norba,  bedankt voor altijd je goede en leuke gesprekken je hebt me de afgelopen tijd goed geholpen met veel dingen altijd als ik je gebeld heb voel ik me weer beter veel dingen zijn al uit gekomen die je hebt gezegd echt top! Super.

Bianca

18 maart 2019

Super fijne reading gehad van medium Marye.

francine

18 maart 2019

Voor Nadia,bedankt voor alle hulp die ik van U krijg U verdiend oneindig veel sterren want je bent correct, steeds even vriendelijk en blijf steeds bij hetzelfde . Mensen aarzel niet en bel Nadia U zal er geen spijt van krijgen.Dikke knuffel vanuit Brugge (francine)

S.

18 maart 2019

Lieve Nadiake, Hierbij wil ik je bedanken voor vele voorspellingen die reeds uitgekomen zijn en de steun en luisterend oor die je me geboden hebt. liefs, S. xxx

wesley

18 maart 2019

beste norba bedAnkt dat je me helpt altijd veel is uitgekomen wat je heb gezegd je bent echt top groetjes wesley

Frank

28 juni 2018

Lieve Linda Hartelijk bedankt voor de liefdevolle steun. We hebben ons huis gevonden. Jouw goede raad is altijd uitgekomen. Frank

Frank

17 juni 2018

Dag Norba, Ik wil je langs deze weg intens bedanken voor jouw hulp bij de zoektocht naar ons huis. Je voelt alles haarscherp aan en je voorspellingen zijn altijd juist. Dank je voor je geduldige en liefdevolle begeleiding. Frank

Anoniem

17 juni 2018

Lieve Nadia, jij bent echt een topvrouw. Sinds enkele maanden bel ik jou met die ene bepaalde vraag, wekelijks of om de paar dagen. Je had voorspelt dat het allemaal oké ging komen, wat er nog ging gebeuren.... ik was zo ongeduldig dat het niet vooruit ging, soms geloofde ik het ook niet meer. Bij jou kon ik steeds terecht, elke keer was je geduldig, troostend, positief en begripvol! Nu sinds een week is het begin van je voorspelling gebeurd, zelfs de details die je had gezegd kloppen...... ben zó blij maar nog met beide voeten op de grond. Ik wacht nog op het grootste dat gaat uitkomen en daar heb ik natuurlijk geduld voor nodig 🙂 Ik ga jou zeker blijven bellen en op de hoogte houden. Bij deze een dikke dank je wel voor jou goede zorgen en geduld met mij! Grtjs xxx

francine

10 juni 2018

Hello Nadia u bent een super dame eigenlijk een engel op aarde, altijd even vriendelijk en hartelijk , je kan heel veel mensen helpen want ziet het correct en blijft steeds bij hetzelfde dus mensen bel naar Nadia ze is super vele gr. en knuffel vanuit Brugge

Sterre uit Antwerpen

24 mei 2018

Lieve lieve Linda Gisterenavond een tijd met je gesproken. Je bent al een enorme steun voor mij geweest. Ik heb de laatste maanden altijd voor ogen gehouden wat je voorspellingen waren en dat heeft z?n vruchten geworpen want ik kan mezelf nog steeds recht in de ogen aankijken als ik in de spiegel kijk. Jij geeft mij bevestigingen waar ik bij mezelf aan twijfel of mijn gevoel wel juist zit. Je bent een geduldige, gouden vrouw die mij iedere keer weer weet op te krikken en me dan weer terug enorm veel zelfvertrouwen geeft. Dank je wel hiervoor x

M

22 mei 2018

Lieve Nadia, ik bel je vaak met dezelfde vraag en ieder keer neem je de tijd om voor mij te kijken. Je bent een grote steun voor mij. Bedankt daarvoor.

Dieter

29 april 2018

Hey Medium Nadia. Ik wou u niet geloven. Het was de 2 keer dat ik naar u belde en was rien kwaad op u. Zei mij bedriegen met mijn beste maat dat had ik nooit verwacht. Uw woorden hingen in mijn hoofd en heb dan verlof genomen terwijl die thuis was. Ze wist van niets. Wat een nachtmerrie wanneer ik thuis kwam. Die lag te neuken in mijn bed? Dat slet en hij. Thanks Medium Nadia en sorry voor mijn taalgebruik. U hebt mij geholpen met u gave.

J.

20 april 2018

Lieve Nadia; Heb je al heel lang niet gesproken. Belde je soms wekelijks, zelfs wel eens dagelijks in moeilijke tijden . Je bent altijd even geduldig en vriendelijk. Soms gaan dingen mij niet snel genoeg,maar later blijkt dan dat dingen aan het uitkomen zijn. Je geeft een andere positievere kijk op situaties. Ik ga je snel weer eens bellen. Hartelijk dank voor alles! J

Doortje

27 maart 2018

hallo Norba, ik wil u even bedanken voor de fijne concult, er is mij heel veel duidelijk geworden, en u heeft me echt op weg geholpen, ik kijk weer positiever naar de toekomst, nog maals bedankt groetjes Doortje

T.B.

26 maart 2018

Ik wil heel graag Norba bedanken voor het mooie consult wat ik heb mogen ontvangen. dankjewel Norba je hebt veel onzekerheden bij me weggehaald. Ik ga je zeker vaker bellen. Je hebt me veel antwoorden en inzichten gegeven waar ik mee verder kan.

Aline

18 februari 2018

Dank u lieve nadia voor u steun tijdens mij vedriet . Ik heb zo veel vedriet gehad door mijn zoon maar zoals je voorspeld had , dat het terug in orde ging komen . Ik laat je weten dat het nu dik in orde is .Lieve Nadia jij bent een engel op deze wereld .

Astrid

15 februari 2018

Anneke, Je bent niet de beste maar de ALLERBESTE !! Een fantastische Kaartlegster en zeker je heldere inzichten ,puur en oprecht !! Groetjes Astrid

Jan

12 februari 2018

Hallo Maria, Ik heb je de laatste dagen regelmatig gebeld. Dit in verband met mijn moeder. Je had het precies juist vermeld. Je bent super. En hebt het meestal bij het juiste eind. Ik ga je zeker nog eens een keertje bellen. Groetjes

Sterre

18 januari 2018

18 januari 2018 Lieve Linda, Afgelopen zomer ben ik zwaar ziek geweest. Je hebt me niet zozeer alleen de hoop gegeven op beterschap, maar een plotse ontmoeting voorspeld. Voor mij in die periode ondenkbaar want hoe kan ik iemand liefhebben als ik mezelf nog moet leren liefhebben? De kenmerken over die persoon zijn volledig uitgekomen bij nader kennismaking. bij iedere x, werden jouw voorspellingen steeds duidelijker van wat je me in de zomer hebt voorspeld. Qua gezondheid ben ik er nog niet maar de hoop om positief door het leven te gaan is van start. Niet alleen wat jij voorspeld hebt over deze man, maar ook mijn eigenwaarden en eigenliefde is ontstaan. Ik heb een balans gevonden in mijn leven waar ik voor het eerst bij mijn eigen gevoel blijf. Mede door onze gesprekken voel ik me een sterker mens. Ook Roger heeft me hierbij fantastisch geholpen. Dank jullie wel en ik bel een van jullie snel weer! Jullie zijn fantastisch geweest voor mij en nog. Heel veel liefs, ?

francine

29 december 2017

voor Nadia bedankt voor alle keren dat je er voor mij bent, je bent ongelooflijk en altijd even vriendelijk, jij bent een engel op aarde, ik wens jou ook veel liefde toe en een goede gezondheid .Dikke knuffel xxx

Freek

11 december 2017

Hoi Garuda, Na verschillende gesprekken met jou wil ik zeggen; je bent toppie. Ook met jou kan ik heel goed communiceren. Wat je zegt komt helemaal binnen bij mij. Met warme groet, Freek

femke

27 november 2017

Om heerlijk te zijn ,nadia jij ben de beste .Je stelt geen vragen , jij zie gewoon . Mijn vrienden bellen ook naar jouw en zij zeggen ook dat jij de beste bent. Alles komt uit.

K

23 november 2017

Lieve Garuda Ik wil je oprecht bedanken voor jouw overweldigend en eerlijk gesprek!!! Jij bent op en top SUPER!!! Jij hebt me DE bevestiging gegeven die ik nodig had zodat ik verder op pad kan. Hartelijk dank, Warme groet K.

Rens

22 november 2017

Klopt! Maria is een top medium! Bel al meer dan een jaar met haar. Ze is kei goed. Bedankt Maria

Caroline

21 november 2017

Maria is de beste !!! TOP , TOP , TOP en nog is TOP !! Alles komt uit.....tot in de kleinste details !! Ze is echt de crème de la crème !! Xxx

Wendy

18 november 2017

Nadia, wat zou ik zonder jou beginnen... jij bent mijn rots in de branding! Ik zit soms zo diep en jij haalt mij er altijd terug uit. Jij blijft zeggen alles komt goed! En ik geloof jou, jij verdiend voor mij alle sterren en ben jou zo dankbaar voor je geduld en je geruststellingen met en voor mij. Ik raad je dan ook bij iedereen aan. Ik weet dat ik jou moet geloven en jij krijgt van mij een grote bos bloemen en mercikes als het zover is , dikke merci voor alles wat je al gedaan hebt voor me. Ik weet echt dat dit veel is. X

Bea

5 november 2017

nadia is een winst voor medium marye .Sorry dat ik soms moeilijk bent maar ik heb nooit gedacht dat ik een relatie met him ging hebben. We zijn nu allebei verliefd .

Anoniem

4 november 2017

Medium Garuda, Ben nu nog enorm onder de indruk. Heb u 2 dagen geleden gebeld. U bent echt heel gedetailleerd. Heb er veel aan gehad. Een aanwinst voor deze lijn. Ga zeker weer bellen. Groet.J

Mevr L .

2 november 2017

Nadia jij bent een krak !Niet te doen , alles wat je zegt komt uit , voor mij en ook voor mijn zoon . Ik blijf je bellen .

Onbekend

2 november 2017

Lieve Nadia en Maria Dankjewel voor alle gesprekken en de dingen die langzaam uitkomen. Jullie zijn Toppers!

natasja

1 november 2017

Beste Medium Garuda, Heb u meerdere malen mogen spreken en zijn ook al waarnemingen uitgekomen. Iedere keer als ik me even uit balans voel weet u mij weer terug op de rails te zetten. Uw Geduld en duidelijke uitleg zelfs specifieke details kunt u benoemen precies tot in de detail. Ik wil u bedanken dat u er iedere x weer bent voor mij en vele andere. Wens u heel veel warmte en liefde toe.

W

21 oktober 2017

Lieve nadia, Telkens steun je me, telkens ben je er voor mij. Je blijft ook bij je voorspelling... en ik geloof je. Maar ik heb je nodig voor het geduld dat ik moet opbrengen eerst. En daar steun je me ongelooflijk in. Dikke kus

schorpioentje

11 oktober 2017

Ik voel me altijd goed na het telefoongesprek met Nadia, die is zo aangenaam en zacht om mee te praten , ze kan dingen zeggen dat je zegt hoe kan zij dit weten ze kent mij niet eens. Als het ooit in orde komt met de dingen die je mij vertelde laat ik het je zeker weten. Wachten is de boodschap tot het juiste moment er is. Bedankt Nadia voor je aangenaam gesprek en voorspellingen, er is al 1 uitgekomen de rest volgt nog eerder in 2018.

Katleen

5 oktober 2017

Maria, Lieve warme vrouw, kan steeds bij u terecht als ik het lastig heb. Je geeft me raad en draait ni rond de pot. Je zegt zoals het is. Zo heb ik het graag . Tot binnenkort

Anja

3 oktober 2017

Hallo nadia wat ben ik zonder u .U bent een een top top top medium .U stelt geen vragen en het klopt altijd..beschrijving ,details ,situaties.Ps wat betreft mijn dochter ,het is ook gekomen .Ze is niet zwanger 🙂

Sophie

27 september 2017

Nadia jij zie alles juist .Een topper voor medium marye .Nadia is een super goeie medium !

M

22 september 2017

Lieve Nadia, Sinds begin augustus bel ik je omtrent mijn ex en ieder keer blijf je bij je je voorspellingen. Je zag contact sowieso aug en anders begin sept. Wilde het niet geloven maar hij had inderdaad de 1e van sept contact gezocht. Ik hoop dat de rest van je voorspellingen nu ook uitkomen! Ik wilde je via deze weg nog bedanken voor je geduld met mij! Je bent echt heel lief.

JTW

11 september 2017

Hallo Nadia, Ik wil je weer even bedanken voor het fijne gesprek. Je bent voor mij een topper! groetjes,

anoniem

7 september 2017

Beste Linda, Alhoewel je niets van mijn verleden wist en ik je er niets over verteld had, wist je toch wat er zich in mijn verleden had afgespeeld. Ook de voorspellingen die je deed voor de toekomst zijn uitgekomen, zowel de mooie als de minder mooie dingen. dankje

Inge

6 september 2017

Beste Nadia, ik heb je nog eens gebeld en je vertelde me rake dingen die je totaal niet kon weten en dingen die nog moeten uitkomen . Het ligt op mijn pad...je zei me Inge je droom gaat uitkomen namelijk een andere woning, ben echt benieuwd ... Ik voel me goed als ik met jou kan praten , tot nog eens.

Anoniem

26 augustus 2017

Lieve Nadia, Je bent eerlijk, zuiver, duidelijk en direct! Je hebt gewoon iedere keer gelijk! Het is indd uitgekomen wat je mij in de middag had verteld! Geweldig mens ben je! Wat zouden we zonder jou moeten!!! Dikke knuffel en veel liefs xx

JTW

25 augustus 2017

Beste Nadia, Ik wil je even bedanken voor het fijne gesprek die ik net met je heb gehad. Je hebt heel veel onzekerheid bij me weggehaald. Nogmaals dank hiervoor.

Inge

23 augustus 2017

Beste Maria, ik sprak je voor de eerste maal, ik wacht nu tot alles wat je me vertelde uitkomt ik ben wat ongeduldig laat het maar vlug komen. Je vertelde me dingen die je totaal niet kon weten , ik bel je zeker terug , groetjes tot later lieve Maria

W

14 augustus 2017

Nadia, Je bent een steun, en het lichtpunt in de duisternis! Bedankt voor je steun, en grote hulp. Ik wacht vol ongeduld op je voorspelling... dikke kus

Anoniem

28 juli 2017

Beste Nadia dank u om mijn inzicht gegeven hebt.En u had gelijk hij is niet serieus.U bent een wonder voor mij.Ik blijf zeker bellen.

W

28 juli 2017

Lieve nadia, Bedankt om er telkens voor mij te zijn, als ik het moeilijk heb. Je blijft bij je standpunt.... ik hoop zo hard dat je gelijkt hebt. En de andere fout. Ik geloof in jou.... Ik hou je zekers op de hoogte, want je staat me al die tijd bij

Laura

27 juli 2017

Nadia is zo speciaal en heel waardevol, vol licht en warmte. Weet altijd de juiste dingen te zeggen wat je nodig hebt. Ik kijk ernaar uit haar hier nog eens vast te krijgen om te bellen, ben altijd dankbaar en blij haar te horen. Zeker waard en eerlijk goud waard! Veel liefs!

Nikki

24 juli 2017

Lieve nadia dank u voor mij inzicht te geven. Ze hebben allemaal voorspeld dat mijn vriend de man "de man van leven is ". Ik werd kwaad tot als ik voor eerst belde. U voorspelde mij dat mijn vriend niet eerlijk is en er een blonde vrouw tussen was. Nu is alles uitgekomen, mijn zogezegd man van mijn leven heeft een geheime relatie, maar had nooit gedacht dat mijn vriendin een slet was en met mijn vriend sliep. Alvast bedankt nadia en sorry dat ik in begin niet lief met u was. U verdient "RESPECT "!!! Nadia is een een top medium !

Anoniem

13 juli 2017

Blij dat jij er bent wanneer het nodig is! Het liefst bel ik je dagelijks, omdat je zo goed, zuiver, eerlijk, kort en duidelijk bent!! Je zegt het zoals het is leuk of niet leuk! Bedankt lieve Nadia jij bent echt een Toppertje!

Uit Hasselt

12 juli 2017

Dag Nadia ik heb al veel mediums gebeld en niets kwam uit. Ik belde in juni voor mijn moeder. Ik was zo bang voor haar en toch zag je juist. Haar uitslag was goed. Jij zie uitgebreid en elk detail!

J

6 juli 2017

Anneke, Heb vandaag weer een onwijs fijn gesprek met je gehad na een hele lange tijd. Wat sla jij de spijkers op zn kop je weer zelfs iets te benoemen wat ik in de afgelopen week heb uitgesproken. Je bent een fijn mens om mee te praten en heel down to earth. Alle dingen die je tegen me zegt bieden me goede handvaten en geeft me kracht om door te gaan. Onwijs bedankt weer !! Liefs J

W

5 juli 2017

Nadia, Wat ben jij een oprecht medium. Zo puur! Ik kan niet in detail treden, maar wat je gedaan hebt doe je niet voor iedereen. Ik kan enkel zeggen dat ik mij goed voel na ons gesprek! Ik kijk uit naar de toekomst, het is deze die ik zo graag wilde. Maar eerst u raad opvolgen en dat is moeilijker. Maar doen is de boodschap, als ik daarna krijg wat ik zo geaag wil. Ik kom bij je op thuisconsult! Je maakt mijn verdriet nu dragelijker. En niet alleen met wat je voorspelde, maar ook omdat jij oprecht bent! Nog nooit meegemaakt! Echt, als ze zeggen een aanrader.... dan sluit ik mij daar 100% bij aan! En ik hou je op de hoogte van mijn relatie/verhuizing/en mijn 4de zwangerschap (waar het geslacht nu al bekend is) dikke kus. W.

Hilde

3 juli 2017

Lieve Nadia jij bent een wereld medium.Bijna alles is uitgekomen.Kom jij niet naar beurzen ?

Inge

23 juni 2017

Nadia is een aangename vrouw, ze kan veel zeggen , ik wacht nog bepaalde voorspellingen af. Ik ga ze zeker blijven contacteren. Tot later nog eens Nadia

Salpi Chin Joe kie

21 juni 2017

Lieve Violet, Dit was de eerste keer dat ik een online medium heb gecontacteerd omdat ik vrij gesloten ben en nooit om hulp vraag. Ik had nooit verwacht dat u zo accuraat zou zijn in uw reading naar mij toe. U heeft mij wakkergeschud. Hartelijk dank voor uw vriendelijke toenadering, motivatie en een heel prettig gesprek, Wij spreken elkaar gauw weer.

Els

1 juni 2017

Dag Nadia ,jij bent de beste medium .Jij kan alles in détails zien .Jij zou op Tv moeten komen .

Amelie

26 mei 2017

Nadia dank u ,ik ben nu zo gelukkig .Alles is uitgekomen .Ik ben je dankbaar.Jij bent mijn gids !De beste medium van Belgie en Nederlands .muahhhh

J. A.

24 mei 2017

Lieve Iris, Wauw!!!!!! wat was ik sceptisch over jou en wat heb je mij doen laten verbazen. De overledenen waar mee jij mocht praten en hoe je alles gespecificeerd verteld, ongelooflijk wat heb jij een mooie gave zeg! Je zag ook precies wie er in mijn omgeving waren en hoe ze eruit zagen en wat die personen doen en denken. Daarop heb je me een geweldig mooi advies gegeven. Bedankt voor alles en de mooie voorspelling. Ik hoop dat die ook zo gaat uit komen. Beste mensen!! Iris is echt een aanrader! Heel erg Nadia waardig, voor de kenners onder de Marye site! Ga zo door allen, chapeau!

marliene

24 mei 2017

iris ik heb een super leuk gespreek met je gehad en alles wat je zei klopt bedankt ik ga zeker genieten veel kijk plezier vannavond grtjes marliene je bent een kanjer

marliene

18 mei 2017

lieve linda ik wil je bedanken voor alles wat je mij hebt vertelt en alles is ook uit gekomen ik ben super gelukkig met de liefde van mijn leven en ik kan niet wachten om met hem en zijn kindjes een nieuw leven in de USA bedankt je ben super grtjes marlien ik laat je zeker nog iets weten wanneer ik vertrek BEDANKT

Paul

20 april 2017

Nadia jij bent mijn therapeut , kracht en licht . Alles komt uit .

Sweetgirl

23 maart 2017

Nadia is een topmedium!!!

A

12 maart 2017

Vandaag contact gehad met Nadia. Zij is een aangename dame. Ze bevestigde wat ik zelf ook voelde. Ze gaf ook nog bruikbare tips mee. Ze deed een voorspelling en ik kijk er hoopvol naar uit! Bedankt Nadia!

Lina

24 februari 2017

Nadia u bent een top medium.Ik heb al veel mediums gebeld maar u bent ONGELOOFLIJK !

chris

8 februari 2017

lieve LINDA, Je bent top, bedankt voor alles!!!!

Anja

1 februari 2017

Maria Bedankt voor uw gesprek een tijdje geleden. Alles is nu aan het uitkomen. Ik vroeg toen alleen of u mij iets kon vertellen wat u doorkreeg. Ik had het opgeschreven toen wat u zei. Dank u Maria.

Lenneke

1 februari 2017

Beste, Ik heb een aantal keren het genoegen gehad om contact te hebben met Valerie, wat een geweldige madame. Ik had van het eerste moment een goed gevoel, en alles wat er verteld is geweest zat er juist op. Het belangrijkste was haar rustige manier van doen en laten wat mij gerust stelde. Doe zo verder zou ik zeggen, en een special thanks aan Valerie. Groetjes Lenneke

Jan

9 januari 2017

Voor de TOPPERS Nadia & Valérie, Ik heb jullie diverse keren gebeld omtrent een paar vragen. Ik moet zeggen ze zijn allemaal uitgekomen. Super !! Ik ga jullie zeker weer bellen bij al mijn vragen die nog mogen of gaan komen. Is zeker de moeite waard. Groetjes Jan

francine

7 januari 2017

Voor Nadia ik zie bij het vorig bericht dat je jarig bent dus bij deze een welgemeende "PROFICIAT JARIGE" xxx

Freek

7 januari 2017

Hoi Nadia, Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag. Maak er een fijne en ontspannende dag van. Gisteravond wilde ik je bellen maar was je on-line maar wel druk bezig. Lukte het me niet je te spreken. Binnenkort bel ik je op. Hoop dat je nog iets gaat doen of uit eten gaat van avond. Liefs van Freek

G

1 januari 2017

Bedank Nadia om mij kracht te geven .Telkens keer als ik zelfmoord neiging had bent u de enige die mij kracht geeft.Ik had geen moed meer in mijn leven en ik wou niet geloven wat u zag in mijn toekomst tot hij voor mij koos en wij nu gelukkig zijn.100000 x bedankt .U ben meer dan een psycholoog of psychiatre. Ik wens u een gelukkige jaar.G.

Italian girl

26 december 2016

Nadia is een topper de beste!!

Eddy

21 december 2016

Nadia ....jij bent een engel die alles kan zien zonder iets te vragen . Jij bent een top medium , alles komt uit . Dank U !!!!!!

Jeweetwel

24 november 2016

Lieve Anneke, veel mediums "beloven" je en geven hoop. Maar jij zegt waar het op staat ook als het even niet zo leuk is. Dankjewel voor alle mooie opbeurende gesprekken. Nadia jouw sprak ik ook vaak ik hoop dat het uitkomt wat je zegt.. ook al duurt het allemaal zo lang. Ga zo door met deze lijn Liefs van mij

Liesbeth

15 november 2016

Hallo Valérie Ik ben er nog een beetje stil van. Zo als zij de dingen weet te benoemen. Heel eerlijk, geen valse hoop gevend. Maar vooral zoals zij dingen op pikt, personen beschrijft, zo helder. Ik ben erg onder de indruk. Voordat ik een vraag over een onderwerp wilde stellen ( soms een heel ander iets) begon zij er zelf al over. Heel bijzonder. Ze gaf me adviezen met toelichting waardoor veel dingen op hun plaats vielen. Het feit dat zij zoveel kennis van astrologie heeft maakte het allemaal nog duidelijker. Ik hoop haar snel weer te spreken. Valérie, dank je wel. Liefs Hanny

Diana

3 november 2016

Hey Roger, Ik wou je nog even bedanken voor het aangename consult in Putte vorige zondag. De dag nadien kreeg ik plots een ingeving om al mijn foto's waar mijn ex mee opstond te verbranden...Dit heb ik dan ook gedaan, op 1 November (Allerheiligen, dit leek me de geschikte dag). Ondanks dat ik enorm veel geef om mijn foto's, had ik er helemaal geen probleem mee...Ik heb hem vergeven en gezegd dat ik het verleden nu loslaat...ik kijk uit naar de toekomst 🙂 tot later.... Liefs, Diana

Greek girl

2 november 2016

Nadia is de beste...

Debbie

13 oktober 2016

Valérie, ik heb al naar veel mediums gebeld maar jij hebt direct zonder mij te kennen eerlijke antwoorden gegeven op al mijn vragen. Jij bent top lieve Valérie. Dank je voor alles.

chriske

7 oktober 2016

Maria en Linda jullie zijn echte toppers er is beweging ben zo blij bedankt en voor jullie geduld met mij jullie zijn echte schatjes grts chriske xxx

S.

4 oktober 2016

Dag Nadia, U bent de beste !! Alles komt uit!Ik ben fan van u !

Eric

4 oktober 2016

Valerie heeft mij dank zij haar bijzondere inzichten enorm geholpen met een zakelijk project. Dank zij haar is dit een groot succes geworden. Ook op andere vlakken is zij een bijzonder iemand. Topper!

chriske

2 oktober 2016

linda je bent echt een bijzondere dame je steun je luisterend oor telkens ik je hoor lach ik weer bedankt chriske

Peter

1 oktober 2016

Beste Nadia voor het eerst belde ik en viel op jouw , ik had nooit verwacht dat er een medium zonder mij te kennen of mij te zien , mij beschrijven en weten welke problème ik in mijn leven heb.U bent een aanrader voor de ze lijn en heb zeker één klantje bij 🙂 Ik bel je zeker terug .Jij bent een engel !!!!

Beau

6 september 2016

Aan Valérie Hartelijk dank Valérie, je hebt me weer eens een duwtje in de rug gegeven met je goede raad. Je laat me inzien waar ik dingen anders kan gaan doen en er zo beter van word. Lieve groetjes Beau

Freek van Raalte

27 augustus 2016

Als beller met veel ervaring zijn mijn toppers; Marye, Nadia en Valerie. Doorgaan zoals het nu gaat. Groetjes van Freek

Marjolein

25 augustus 2016

Lieve Valerie, Ik wil je bedanken voor je steun en luisterend oor. Je geeft mij inzichten, kracht en de moed om door te gaan. Jouw consulten zijn helder en duidelijk en je voorspellingen zijn correct. Je bent een engel, veel liefs xxx

Marie-Manon

15 augustus 2016

Lieve Valérie Graag wil ik je langs deze weg nog eens hartelijk bedanken voor je enorme steun tijdens onze gesprekken. Je inzichten en voorspellingen waren zeer accuraat. Hetgeen je me gezegd hebt is ook werkelijkheid geworden. Dank u duizendmaal; je bent geweldig en nog eens bedankt voor je geduld.

Anoniem

12 augustus 2016

Nadia en Maria, jullie zijn echt de beste!

chris

3 augustus 2016

Lieve Linda, Bedankt dat je me zo goed geholpen hebt! Ik vind het fenomenaal wat een gave je hebt, en alles is op zijn tijd ook echt uitgekomen!! dank je wel!!!!!!

anoniem

16 juli 2016

Marye,

Bedankt voor je eindeloze geduld. De laatste tijd bel ik je vaker. Je blijft bij wat je ziet. Ik hoop dat er snel een einde komt aan deze nachtmerrie.

Peter

6 juli 2016

Gisteren ben ik op advies van een vriendin bij Marye geweest voor een reading. Dit was voor mij de eerste keer, maar ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan! Wat een prettige unieke ervaring. Ik voelde mij ondanks dat ik toch wel zenuwachtig was heel erg op mijn gemak en had het volste vertrouwen in Marye. Zij kon mij heel goed lezen en gaf zeer waardevolle en duidelijke informatie en toekomstvisie. Tevens gaf ze me veel en voor mij zeer waardevolle informatie betreffende mijn overleden vrouw.

Lieve Marye hartstikke bedankt hiervoor.

Emmy

1 juli 2016

Hallo Valérie

Toen ik me zo alleen voelde en problemen had met mijn gevoelens en nood aan een luisterend oor kwam ik jou op deze site tegen.
Meteen voelde je vertrouwd aan en zag je een oplossing voor mijn problemen.
Jij was precies wat ik nodig had om terug op het juiste pad te belanden.
Jouw voorspellingen gaven me de juiste inzichten en zijn precies uitgekomen.

Hartelijk bedankt lieve schat.

C

21 januari 2016

Hi Linda

Na de regen komt de zonneschijn!
En dat was bij mij zeker het geval
Mede door jouw goede lezingen, steun en begrip is het me gelukt om hier doorheen te komen.
Ik vind het daarnaast ook echt gezellig en het geeft me veel positieve energie als ik je weer gesproken heb.

Bedankt maatje :)

sandra

18 januari 2016

Anneke bedankt voor je bevestiging tijdens gesprek. :p :o
zeker voor mij zelf als medium .

Michelle

8 januari 2016

ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg onder de indruk ben van Marye. Ze heeft het bij veel zaken bij het rechte eind gehad! Ik heb volledig vertrouwen in haar. En daarnaast is ze gewoon ook heel prettig in de omgang en dat vind ik belangrijk :)

Freek

15 december 2015

Ik wens jullie allemaal voor 2016 een heel gelukkig er nog spontaan jaar toe MET VEEL LICHT LIEFDE EN KRACHT en Nadia jij bent ook een super topper.

An

11 november 2015

Beste Nadia,

Jij bent een Top Medium .Ik belde jouw voor het eerst en nog nooit heb ik iemand gehad die in details kan gaan zonder vragen te stellen. Ik heb heel veel mediums gehad maar jij bent de beste die ik ooit gehad heb.

monique

11 november 2015

Lieve Nadia,

Heel, heel veel dank.

groetjes,

Monique

heidi

9 november 2015

Marye,

Bedankt voor dit verhelderend gesprek,had daar zoveel nood aan.
Dit heeft mij tot nadenken gezet.

Bedankt tot later

Warme groet,
Heidi

Miranda

21 oktober 2015

Hallo Roger

Wouw wat ben jij goed, steeds altijd gelijk en als klap de verkoop van het huis, begin dit jaar zei je okt-nov zou huis verkocht worden en ja het is verkocht zelf de verkoopprijs had je goed.
Het is erg vertrouwd als ik met je bel tot gauw weer.

jacqueline

4 oktober 2015

Lieve Anneke..voor maanden geleden belde ik je vaak tot bijna dagelijks..had altijd hele fijne en geruststellende gesprekken met jou..en altijd zit je goed met je dingen die je zegt.
Het verbaast me dan ook eigelijk wel dat ik nooit een goede recentie over jou in het gastenboek heb gezet..denk dat ik hier door de vele omstandigheden nooit echt bij stil heb gestaan..ben nu een tijdje verder en er is al onwijs veel uitgekomen..je bent een aanwinst voor deze lijn..maar ook een fijne vrouw om mee te spreken..
Wil je gaande deze weg toch enorm bedanken voor alle gespreken en geruststellingen die je me hebt gegeven..
Je bent echt een topper en dat meen ik..
Je zei me altijd hou hoop en vertrouwen alles komt goed..ik wilde het toen niet zien maar je had gelijk..

Nogmaals bedankt voor alles
Liefs jacqueline
Loefs

Han van Rooij

1 oktober 2015

Marye en Roger,

Zo'n 2 maanden geleden had ik een bijzonder consult, waarin het thema gezondheid op tafel kwam.
Jullie input heeft mij enorm geholpen om me door deze moeilijke periode te slaan.
Inmiddels heb ik een zware operatie achter de rug en bleek de obstructie kwaadaardig te zijn.
Ze hebben alles goed kunnen verwijderen en ik heb datgene wat achter me ligt kunnen loslaten.
Nogmaals bedankt voor jullie steun, ook na het consult.

Hartelijke groeten,

Han

kimberly

29 september 2015

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met marye, een paar weken geleden en die dingen die ze heeft gezegd nu al een paar van uitgekomen , dankjewel marye voor het fijne consult. :D

Meisje P.

11 september 2015

Ik heb werkelijk genoten van je wijsheid en je humor. Girlpower. Bedankt! :D met een dikke kus en knuffel uit Leiden

Michelle

11 september 2015

Vandaag ben ik bij Marye geweest voor een reading en ik wou dat ik dit veel eerder had gedaan! Wat een prettige unieke ervaring. Ik voelde mij ondanks dat ik toch wel zenuwachtig was heel erg op mijn gemak en had het volste vertrouwen in Marye. Zij kon mij heel goed lezen en gaf zeer accurate informatie.

Lieve Marye hartstikke bedankt hiervoor :o en voor iedereen die nog altijd twijfelt over een reading, zet de stap! Wie weet helpt het jullie net zo goed als dat het mij heeft geholpen!

Katty

31 augustus 2015

Lieve Marye ,
Ons telefoon gesprek heeft me opgelucht, ik zal je raad opvolgen en hoop dat ik,sterk genoeg zal zijn .
Veel liefs x

eenzaam iemand

23 augustus 2015

Lieve Nadia,

Ik heb u gebeld voor het eerst in het voorjaar.
Direct kwamen al 2 voorspellingen uit!

Daarna heb ik u vaker gebeld omdat ik erg moeilijk zit op dit moment.
U zegt dat alles goed gaat komen. Vrij snel zelfs. Voor oktober zouden er grote veranderingen plaatsvinden. Positieve. Als het zo gaat uitkomen zoals u voorspelt heeft dan lacht de wereld me weer toe.

Heel erg bedankt tot nu toe voor u liefde en steun. En dat u mij de hoop geeft dat het zo zal zijn.

Heel veel liefs xxx

Frank en Anita

9 augustus 2015

Lieve Marye

Bedankt voor de reading in Belgie een hele bijzondere ervaring
en mooie inzichten gekregen

Lieve gr frank en Anita :o

Helma

6 augustus 2015

Lieve Marye,
Dank je wel voor het bijzonder fijn gesprek vanmiddag. Het heeft me goed gedaan.
Ik vind jou een bijzondere lieve warme vrouw die ik graag mag.
Ik kom zeker nog eens,naar jou toe en niet alleen om jouw bijzondere gave maar om de vrouw die je bent!
Lieve groet Helma

Joyce

28 juli 2015

Roger, Nadia, Maria, Anneke en Marye,

Stuk voor stuk toppers. Allemaal vertellen jullie het zelfde wat op zich al een kunst is maar allemaal op jullie eigen wijze kunnen jullie mij meer vertellen.

Roger jou spreek ik nu al zo een 3 jaar en in die 3 jaar heb je er ook maar misschien 3 keer naast gezeten. De rest klopte allemaal. :D

Voor mij hoeft er geen andere lijn meer te komen. Blijf zo door gaan jongens!

patty

18 juli 2015

lieve Roger. je bent een lief warm persoonlijk heid. bedank voor ons lange gespek en helderheid.ik weet nu waar ik aan toe ben.de dingen die je tegen me zei klopen wel.dan weet jij wel wat ik bedoel.bedankt voor je goede advies.en tot gauw maar weer. gr

Iemand uit Vosselaar

20 juni 2015

Beste Roger,

Door diepe dalen en hoge bergtoppen, weet je me steeds te gidsen. Dank voor alle hulp, wijze woorden, er gewoon te zijn.
Je bent een krak !

Ik wens je alle geluk van de wereld toe, net zoals je mij voorspelt !

gr
Ik

R Suijkerbuijk

12 juni 2015

Lieve Marye,

Het gesprek op het werk is precies verlopen zoals je voorspeld hebt.
Ik heb me zorgen om niks gemaakt.

Super bedankt voor je hulp.

Groetjes

R Suijkerbuijk

9 juni 2015

Lieve Marye,

Dankjewel voor alles. Alle voorspellingen zijn uitgekomen tot nu toe.
Ook de hulp die ik moest inroepen heb ik gedaan en alles is rond en komt goed.
Dat mijn opa en oma bij me zijn, ten alle tijden is zelfs door mijn zoontje bevestigd, precies zoals je voorspeld had.

Dank, dank, 1000 maal dank.

Groetjes Roy

pg

7 juni 2015

Lieve Nadia,

Door een goede zus heb ik je leren kennen. Ik ben pas 30 maar heb al een heel zwaar leven achter de rug met name het laatste Jaar. Ik Heb je vaak gebeld als ik t even niet meer zag zitten en telkens sleepte je me er door heen en gaf me kracht en hoop dat het einde van deze verschrikkelijke tijd er bijna is. Je voorspelde heel veel met name een leuke man rond juni juli die arts zou zijn, dat ik bij mn ma ging wonen tijdelijk en dat mijn huis snel verkocht zou worden. Maar ook dar de extreme vermoeidheid snel weg zou gaan ik vind het leuk om de medemens hiervan op de hoogte te houden en kan je al vertellen dat ik inderdaad bij mn ma ben gaan wonen hoewel dat gezien de relatie met haar al haren onmogelijk leek maar je had gelijk t is toch gebeurd. Ben zo benieuwd of de rest ook uitkomt en ik inderdaad opnieuw fa trouwen en nog een derde kindje ga krijgen een jongetje ... Bedankt voor de wijze woorden tot snel

Liefs PG

Anoniem

20 mei 2015

Lieve Marye,
Ben vorig jaar bij je thuis geweest. Vond het ongelooflijk wat je me allemaal zei. Maar inmiddels is alles uitgekomen.

Heb je vandaag weer gesproken bedankt voor je schop onder mijn kont :o Maar je hebt wel gelijk. Bedankt voor je raad.

sutini

5 april 2015

Goeiemorgen lieve Marye

Zie dat je ondanks deze feestdag🐣 toch aan de slag bent.

Probeer het alsnog feestelijk te houden vandaag 😉

Hele warme knuffel,
Sutini

jacqueline

28 maart 2015

Lieve Nadia.
Ook jou wil ik enorm bedanken voor al je mooie consulten,
Je bent loepzuiver in alles wat je zegt..
En je stelt me al een jaar of 2 gerust op de momenten dat
Ik het eventjes niet meer weet.
Tot nu toe is alles uitgekomen wat je me hebt mogen
Vertellen..
Nogmaals dankjewel!
Liefs jacquelind

jacqueline

25 maart 2015

Lieve Marye..
Fijn hoe direct en eerlijk jij altijd bent..vond het soms lastig de
Spreekwoordelijke schop onder mijn kont maar je zit werkelijkwaar
Altijd precies goed..en het leukste nog..je zei dat ik een meisje zou krijgen en jaaaa het is een meisjeee.!!

Bedankt voor al je mooie en duidelijke consulten ik blijf jou bellen..voor leuke en soms moeilijke dingetjes..
Liefs jacquelind

anoniem

6 maart 2015

Lieve Marye en Nadia,

Jullie voorspelling mbt werk is uitgekomen. Ik mag nu kiezen tussen 2 banen! Ongelooflijk!

:) :) :)

R

1 februari 2015

Soms weet men niet met welke woorden je iemand kan bedanken, dus bij deze zeg ik DANK U WEL Maria

Freek

18 december 2014

Ik wens iedereen bij Medium Marye hele fijne en gezellige kerstdagen toe.

En een heel gelukkig, spontaan en een heel gezond 2015 toe.

Met liefs van Freek

Astrid

29 oktober 2014

Lieve Marye,

Mijn grote redder in nood al jaren lang!
Vanmorgen stond ze me weer lief te woord
en schaaft me bij daar waar het moet op een
wijze en liefdevolle toon.
Een vrouw die oprecht met haar gave omgaat,
Alles maar dan ook alles is uit gekomen wat ze
mij heeft gezegt!

Marye Chapeau!!

Liefs
Astrid

Freek

24 oktober 2014

Hallo,

Jullie zijn op de lijn van Marye allemaal kanjers en af en toe bel ik even op.

All the best en ga zo door kanjers.

Groetjes Freek :p

Frédérique

24 oktober 2014

Ik ben 2 weken geleden bij Marye geweest, waar ze mij héél uitgebreid en op een hele liefdevolle manier met al mijn twijfels en vragen heeft geholpen.
Buiten het feit dat Marye een zeer helder medium is die samen met haar kaarten alles aan het licht brengt is ze als mens gewoon heel liefdevol.
Een aantal dingen zijn bij mij in deze korte tijd al uitgekomen. Na 2 weken werd ik toch weer onzeker door een aantal zaken en heb ik haar een mail gestuurd die ze weer met zoveel aandacht, zorg en liefde heeft beantwoord.
Woorden schieten daarbij tekort om uit te leggen wat dat betekent voor me. Ik ben haar daar héél erg dankbaar daarvoor.
Ik wil Marye dan ook echt aanbevelen als verheldering, hulp en steun.

sterre

12 oktober 2014

Hallo Roger

Ik ben vanochtend op de beurs geweest om half 11.

Hartelijk bedankt voor je tijd, diepgaande Hulp en je heerlijke humor. Geweldig gewoon. Moet het allemaal nog wat Tot me laten doordringen.

Maar nog maal bedankt!

Leny

7 oktober 2014

Beste Marye,

Ik wil je bedanken voor alle hulp je stuurde mij naar een andere advocaat en met succes top.

Heel heel hartelijk dank.

Groetjes Leny,

sandra janssens

12 september 2014

Dag ,roger je hebt mij al een paar keer gehoord aan de telefoon,ik hoop natuurlijk nog altijd dat het uitkomt wat je mij vertelde ,zelfs je moeder heeft die voorspelling gedaan .ik heb gezien dat jullie naar de beurs komen in leuven in de brabanthal ik ga mijn best doen om er te geraken veel liefs sandra :)

Anoniem

6 september 2014

Lieve Marye,

Hartelijk bedankt voor de geruststelling. U slaat de spijker op z'n kop. U weet heel veel en ik hoop dat de voorspellingen uit gaan komen!

Anoniem

31 augustus 2014

Lieve Nadia,

Bedankt voor uw eindeloze geduld!

jassie

28 juni 2014

Heel fijn consult gedaan bij Marye. Ik voelde me na het consult zoveel rustiger, echt heel prettig. Ook nam ze alle tijd voor me en was alles heel duidelijk en oprecht wat ze vertelde.
Marye, bedankt voor je tijd en je lieve woorden :)

jassie

28 juni 2014

Heel fijn consult gedaan bij Marye. Ik voelde me na het consult zoveel rustiger, echt heel prettig. Ook nam ze alle tijd voor me en was alles heel duidelijk en oprecht wat ze vertelde.
Marye, bedankt voor je tijd en je lieve woorden :)

greek girl

22 mei 2014

Marye, Roger en Nadia

Super :) :!cool:

greek girl

22 mei 2014

Marye, Roger en Nadia

Super :) :!cool:

Astrid

15 mei 2014

Lieve Marye.

Chapeau!!
Je voorspelling is uit gekomen !

:!hi: :!hi: :!hi:

Anoniem

10 mei 2014

Lieve Nadia,

Hartelijk dank voor uw geduld van de afgelopen maanden. De voorspellingen mbt werk zijn allemaal uitgekomen, nu de rest nog…
Ik dank u nogmaals voor alle geduld en voor de lieve woorden. Ik vind het knap wat u allemaal weet.

Jeanine

2 mei 2014

Hallo Anneke

Wat ben jij een lieve vrouw. Wat jij uit de kaarten haalt is top. Ga je vast en zeker nog eens bellen. Bedankt voor je oprechte en lieve reading.

Jeanine

Monique

29 april 2014

Hallo Anneke

Je bent een topper!!!
Je had weer alles precies.

Bedankt Moniek
:!hi:

Sabine

27 april 2014

Hallo Marye,
Heel erg bedankt voor het uitgebreide consult en uw nuchtere kijk op de dingen. Ik ben heel blij dat ik bij U ben geweest.
Alles valt nu op zijn plaats.

Veel liefs, Sabine

Freek

18 april 2014

Beste Marye en Roger,

Heel erg bedankt voor jullie heldere blik de laatste maanden.

Groetjes Freek

Freek

13 april 2014

Hoi Nadia,

Bedankt voor je fijne consult van de laatste tijden. We keep in touch. Groetjes Freek.

Freek

9 april 2014

Ik heb vanavond een geweldig consult gekregen van Stelle. Dank je wel voor je fijne consult en hoop dat het uitkomt. Ik ga je zeker binnenkort weer bellen. Groetjes Freek

britt

1 april 2014

het wasweertopppppie

anoniem

16 maart 2014

Lieve Roger

Bedankt voor de goede daad dat je mijn hier van verlost heb. Ik ben door een diep dal gegaan en wat je vertelde klopte allemaal.
Je bent een schat ik kan altijd bij je terecht met mijn vragen en twijfels
Mijn heftige hoofdpijn is weg en ik voel me heel weer goed en positief.
Dankjewel. ;)

Monique

7 maart 2014

Anneke

Top!! Je zat er helemaal op

Moniek :o

Monique

7 maart 2014

Anneke

Top!! Je zat er helemaal op

Moniek :o

mar

9 februari 2014

Bedankt voor je superreading vanmiddag en t was nog gezellig ook.

Groeten van winkel van sinkel vrouw :)

SK

6 februari 2014

Lieve Marye,

Zoals altijd had je weer gelijk en je zegt het ook zo heerlijk recht voor z'n raap zonder verbloemingen. Heel hartelijk dank voor de heldere schop onder m'n .... Van jou heb ik ook in het verleden al veel hulp gehad en kan je bij deze, voor de nog twijfelaars, van harte aanbevelen!
Liefs, K
Xxxxxxx

francine

2 februari 2014

voor Nadia,
bedankt voor al de keren dat u me te woord stond, u voelt me heel goed aan hopelijk komt de voorspelling ook uit, u geeft ook goede raad nogmaals bedankt groetjes Francine

Benny

21 januari 2014

Beste Roger,

Je had gelijk gisteren toen je sprak over een afspraak voor het huis om 13u00 op zaterdag.
Vandaag werd ik gebeld door iemand om een afspraak te maken op zaterdag 13u00....

Groetjes Benny

huub

14 januari 2014

sorry ook bedankt roger voor de goede daad huub

huub

14 januari 2014

heel hartelyk bedankt weer een goede daad dank HUUB

greekgirl

1 januari 2014

Happy New year voor Marye Roger Nadia :) groetjes

Astrid

31 december 2013

Lieve Marye en Roger.

Ik wil jullie heel hartelijk bedanken wat jullie in 2013 voor mij hebben betekend! Zeker in de eerste helft van het jaar ! Het waren heftige momenten voor mij en mn gezin . Maar altyd stonden jullie voor me klaar!

Ik wens jullie al het goeds,gezondheid blijf zo doorgaan!

Heel veel liefs Astrid

huub

29 december 2013

mary ik hoop dat ik het goed schryf [uw naam] hartverwarmt als ik lees over het kerstverhaal,dit heeft my heel veel gedaan ,ik heb afgelopen week nog met roger gesproken ,en hoop dan ook dat zyn uitspraak een licht mag zyn in myn situatie ,ik kyk heel veel naar uw uitstraling en dit geeft my een byzonder gevoel ,dank uw en wenst uw allen een gelukkig en gezond 2014 huub ik laat nog van my horen dank

Freek

29 december 2013

Hoi Marye, Roger, Nadia, Tia en alle anderen,

Ik wens jullie bij deze een heel gelukkig, gezond en een sprankelend 2014 toe.

Groetjes Freek ;)

francine

25 december 2013

voor al de mensen die altijd klaar staan voor ons de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en vooral een goede gezondheid en heel veel kracht en licht en in het bijzonder voor Nadia en Roger ;)

sara

21 december 2013

wat een heel mooi kerstverhaal en zo echt menselijk hoe koud en kil mensen kunnen reageren. Zoals je exman. Wij mogen toch maar heel blij zijn met mensen die wel omkijken naar andere mensen en dat de Engelen ons mogen begeleiden hierin. Dat is en blijft een Godswonder.
Heel veel liefs
Sara

huub

17 december 2013

ben in verleden by haar thuis geweest ,en heb er een signaal gekregen dat ECHT uitgekomen is ,HARTELYK DANK ,graag zou ik haar nog eens ontmoeten ,maar de drempel is zwaar voor my ,als uw MARYE dit leest stuur my een mail DANK UW HUUB

anoniem

17 november 2013

voor de eerste keer gebeld naar tia en was sprakeloos van wat ze wist te zeggen, klopte volledig , spijker op de kop alleen jammer dat er van haar niet zoveel staat geschreven een wijze vrouw en het klopt precies zoals de anderen het zeggen ;)

Anne-Marye

28 oktober 2013

Lieve Marye en Roger,

Eindelijk heb ik jullie persoonlijk mogen ontmoeten op de beurs gisteren.
Ik vond het hartverwarmend jullie te mogen zien.

Er altijd voor een ander zijn met al jullie zuiverheid!!

Chapeau!!

Anne-Marye

Sofie

22 oktober 2013

Lieve Marye,

Altijd als ik je bel sta je me liefdevol ter woord.
Je legt de kaarten en soms kom ik er tegenin omdat
ik denk dat het anders is.
Maar dan bel ik je toch weer terug omdat je weer
GELIJK had wat je zag en voelde!!

Voor mij ben je een absolute topper in je gave,wat voor
mij elke keer weer een bevestiging geeft dat het weer goed was!! zoals jij zijn er helaas te weinig.. :!cry: .

Liefdevolle groet en tot bels!!

U

19 oktober 2013

Lieve Nadia ,

Ik wil u heel erg danken voor alle hulp en geduld die u heeft met mij de afgelopen maanden steund u me vollop om door deze moeilijke periode tekomen telkens help je mij eraan te herinneren dat ik erin moet blijven geloven dat het goed terug komt met mijn ex en mij

Vele groetjes
ongeduldig persoontje ;)

A

14 oktober 2013

nadia vind jou super nu nog wachten op de uitkomst he groetjes :)

A.

12 oktober 2013

Beste Roger
Sorry de 9 min waren weer om, derde keer bellen ga ik niet doen want dat kost me echt veel geld dan.
Echt stom dat er een Max op zit.
Ik ga een Nederlandse kaart kopen en dan gaat dat veel gemakkelijker en is ook goedkoper :)
Ik spreek je nog!

Jacqueline

10 oktober 2013

Nadia..

Bedankt voor al je steun en eerlijkheid.
Je bent zuiver, oprecht en ook erg geduldig
Met mensen.
Je draait nergens omheen en bent to the Point
Dat waardeer ik enorm en vast een hoop mensen
Met mij..
Je bent zeer zeker een aanwinst voor deze lijn.
Maar ook voor mensen die soms een luisterend
Oor en inzicht nodig hebben.En in mijn geval
Vaak bevestiging.
Bel je zeer regelmatig.
Soms dagelijks soms eventjes niet.
Maar altijd ben je even geduldig en blijf je
Het positief inzien.
Waardoor ik ook steeds positiever maar bepaalde
Dingen ga kijken.
Was altijd erg onzeker ,nog steeds wel gaat
Telkens een beetje beter!
Heb ook echt vertrouwen in wat je zegt tot nu toe is
Alles ook precies gelopen zoals je zei.
Ben benieuwd naar het laatste stukje.
Ik hou vertrouwen de tijd zal het leren.

Nogmaals bedankt voor alles wat je doet.

Liefs Jacqueline

Jeroen1211

24 september 2013

Dag Marye,

Afgelopen zaterdag hebben een vriendin & ik bij u gezeten op de Paranormaalbeurs in Arnhem. We weten niet wat u gedaan heeft maar, nuchter als we zijn, lijkt het net of er sindsdien iets wezenlijks bij ons veranderd is. Wij willen u daarvoor bedanken, want het was iets heel bijzonders!

Groet
Jeroen

claudia

24 september 2013

Hallo Nadia,

Dankjewel voor je geduld,eerlijkheid en duidelijkheid iedere keer en dat ik vertrouwen kan hebben in wat nog komen gaat :) soms vind ik het al bijna gewoon dat ik je kan bellen, maar blijft heel bijzonder hoe je mensen kan en wilt helpen.Dat wou ik toch even melden hier!

lieve groet Claudia

Onzeker meisje die dagelijks belde

9 september 2013

Lieve Nadia,

Echt wat ben ik onder de indruk.!
U bleef bij uw standpunt en ik bleef
Onzeker terwijl u zei dat dat niet nodig was
Ookal had ik het echt niet meer verwacht
Het is wel weer uitgekomen.!
Heel bijzonder dit.
Heel erg bedankt voor je steun en tot snel
Liefs uit Nederland J.

francine

8 september 2013

voor Nadia, bedankt voor al de steun en tips die ik van je kreeg ga ze zeker gebruiken en geloof in wat je zegd, nogmaals bedankt en hou je verder op de hoogte, ze is een hele lieve vrouw. dikke knuffel van mij ;)

Onzeker meisje die vaak belt

5 september 2013

Lieve Nadia,

De verbinding werd verbroken,maar wil u
Bedanken voor uw luisterend oor en advies
Al bel ik u bijna dagelijks u blijft geduldig
En bij uw standpunt.
Tot nu toe heeft u altijd gelijk gehad,en hoop
Echt dat u nu weer gelijk heeft en het laatste
Ook uitkomt het valt niet mee om het geduld
Te bewaren maar doe m'n best
Ik bel u snel weer
Liefs

U

17 augustus 2013

Graag zou ik Nadia via deze weg willen bedanken voor de afgelopen maanden me keer op keer gerust weten te stellen en elke stap die ze voorspeld heeft zijn telkens uitgekomen nu nog het laatste stukkie !!! Maar heb er vertrouwen in dat ook dit gaat uitkomen en dat mijn GROTE LIEFDE en ik terug samen zijn
Ik houd u verder op de hoogte
Dank u voor alle steun
NADIA IS ECHT EEN TOPPER ;)

Jacqueline

20 juli 2013

Beste Roger!

Ik wilde u laten weten dat u gelijk had.
Heb het los gelaten en hij heeft gister wat
Laten horen zoals u zei had meteen vertrouwen
Moeten hebben dat u gevoel goed zat.
Heel erg bedankt voor de gesprekken,ookal
Hing ik bijna dagelijks aan de lijn u gaf
Mij keer op keer de bevestiging dat het goed zou komen!
Echt helemaal geweldig!
Hou u zeker op de hoogte
Mijn dank is groot haha

Liefs Jacqueline

Anoniem

17 juli 2013

Paar keer met Roger gesproken.
Altijd gelijk en hij voelt je zo goed aan.
Daarbij ook een hele aardige man.
Aanrader!

greek girl

15 juli 2013

Hallo lieve Nadia :)

u bent super...hou u op de hoogte ;)
groetjes...

Anoniemo

16 juni 2013

Lieve Nadia,

Je bent een geweldige vrouw! Je bent een eerlijk en zuiver persoon en to the point! Je voelt de dingen heel goed aan!
Ik heb je lang niet meer online gezien, maar wil hier toch even melden dat je grote indruk op mij hebt achter gelaten met je invoelingsvermogen op personen EN je weet veel!!

Liefs van mij

Benny

9 juni 2013

Roger en Marye,
Het was weer leuk jullie vandaag te ontmoeten.

Altijd zuiver en oprecht.

Grtjs Benny

patty de vos

30 mei 2013

hoi hoi Roger
Ik hoef niet eens me naam te zegen als ik je bel of je hebt het al door dat ik het ben, Zo leuk dat je mensen herkend, En natuurlijk ben je een wonder wat jij allemaal zegt klopt als een huis, en ik hoop dat het laatste ook uit komt dan gaan we het vieren. nou ik kom gauw weer eens naar een beurs lijkt me ook wel weer eens leuk, tot gauw liefs Patty :!hi:

Yolanda

18 mei 2013

Hallo Roger

Ben blij dat ik sinds kort jullie mooie site en jouw heb gevonden..

Had van alles geschreven deed iets verkeerd op laptop en....weg myn bericht voor gastenboek,,,dus maar een nieuwe maken :)

Fyn dat ik je kort of lang even aan de telefoon kryg als ik even de bevestiging van je krijg...dat geeft me weer wat rust..

Je hoort het wel van me hoe deze soap met Bachir en my verder gaat verlopen...

Fyn weekend veel Light en Blessings warme groetjes van

Yolanda

Leon

16 mei 2013

Hoi Roger,

Je bent super alles komt uit wat je zegt, nu nog het laatste stukje dan ben ik weer helemaal happy, hier zal je ook goed bij zitten, hier twijfel ik niet over.

Bedankt voor alles wat je voor me gedaan hebt.

Gr Leon

Astrid

9 mei 2013

Lieve Nadia,

Je hebt weer gelijk!

Bizar gewoon!

Had het niet meer verwacht....

:!inlove:

Claudia

28 april 2013

Dankjewel lieve Nadia,

Iedere keer luistert ze naar me en vertelt ze me geduldig en duidelijk waar ik wat over wil weten en waarvan al groot deel uitgekomen is en heb dus vertrouwen in de rest!, bijzondere gave en eerlijk deze vrouw.
liefs Claudia

R&L

24 april 2013

fenomenaal

Super !!!!

Fantastisch !!!

Ongelooflijk!!!

Volg hun raad ze zitten er gewoon 100% op

Als er belangrijke aankopen zijn zegt mijn vader wacht BEL Roger eerst die weet t !!!!
En ja * * * Ongelooflijk !!!! Hij zit altijd juist
al meer als 2 jaar zit hij haar juist
In t begin geloofde ik hem niet , maar door hem niet te geloven heb ik mezelf veel pijn en verdriet aangedaan !!
Lieve mensen
1 Heel goede raad weet het niet beter en vecht er niet tegen want Roger is altijd juist !!!!
Ook al klinkt het raar en ongelooflijk ... geloof hem t bespaart u kostbare tijd !!!!
Hij heeft iets wat ik niet kan beschrijven
En is altijd juist !!!

you are THE Best

23 april 2013

Toppers!!!!!

Met geen pen te beschrijven !!!
Ongelooflijk waar Roger zit altijd 1000 % juist
Ik heb gisteren Nadia gebeld en ongelooflijk ze zegt identiek t zelfde als Roger Top top

Thankxxx

Mensen niet twijfelen ze zijn super super super !!!!

patty de vos

22 april 2013

hoi Roger.
Ik had nooit verwacht dat ik je zo blind kon vertrouwen,alles wat je heb gezegd is uit gekomen. we wachten nog op 1 waar neming en hopen dat je die ook goed hebt Roger je bent geweldig groetjes Patty :D

Astrid

12 april 2013

Lieve Marye ,Roger en Nadia.

Drie toppers op deze lijn! Allemaal blijven ze bij hun eigen standpunt en zeker wat ze zien en doorkrijgen!

DE TUD zal het leren en dan zal ik het Ik zeer zeker plaatsen!Ik geef het de TYD en de TYD zal het leren!

Liefs :!tmi:

Wilma

24 maart 2013

Lieve Roger,

Ik vond het heel bijzonder jou te mogen spreken. Liefs Wilma

Pieter Oost

8 maart 2013

Lieve Marye & Roger,
Niet teveel gezegd een mooie overzichtelijke website en duidelijk zichtbaar wie beschikbaar is voor een verhelderende boodschap en dat weet ik, dat zit goed!
Tot gauw Pieter

anoniem

6 maart 2013

voor nadia,
ongelooflijk, alles is uitgekomen. tot in details, een aanwinst voor deze lijn.

claudia

16 februari 2013

Voor Nadia,

Vanmorgen bijzonder gesprek gehad met haar..
ze voelt/ziet gelijk wat er speelt zonder verdere info te vragen.
Wat er was gebeurt in verleden zag ze dus heb vertrouwen in wat nog komen gaat volgens haar!
Dank je wel bij deze(want mijn foon heeft kuren en viel ineens weg)
liefs Claudia :)

Astrid

14 februari 2013

Lieve Nadia,

Ik moet je toch weer in het gastenboek plaatsen ;) !
Je uitspraak is uit gekomen op een dag dat ik het niet had verwacht en precies zo je zei ! Nu gaan we 3 weken gezellig wachten :o .Je hoort me beslist weer !

Bedankt !
Ook wie voor alles zorgt....

Astrid

6 februari 2013

Hallo Nadia,

Heb je vanavond mogen spreken ,wat ben jij zuiver en erg to the point! Een topper op deze lijn en een grote aanwinst! Ik hou je zeker op de hoogte omtrent deze situatie! Bedankt voor je luisterend oor en je eerliijkheid!

Dewi Meers

26 december 2012

Lieve roger

Ik wil je bedanken wat je voor me dochter hebt gedaan.
Mensen ik zal u even uitleggen wat roger voor mijn dochter heeft betekend. Me dochter had moeite met poepen, ik ben met haar naar de huisarts gegaan , ze zeiden dat is normaal bij baby s. Ik vond niet normaal dat me dochter huilde en schreewde van de pijn als ze moest poepen. Toen hen ik roger gebeld met dit probleem. Roger is naar me toe gekomen en heeft de kleine meid ingestraald en gezegd na 2 dagen is ze weer helemaal de oude.En dit is nu 2.5 maand geleden en me dochter heeft geen last meer met poepen. Echt super. Roger echt bedankt hiervoor. En wij willen jou nog een fijne kertsdag wensen.
Veel liefs Gwenn en Dewi

Marcel

30 oktober 2012

Ik kom al enige tijd bij Marye. Iedere keer legt ze de vinger op de gevoelige plek. Hoe het kan weet ik niet maar haar uitspraken zijn waar of komen uit. Dankzij haar sta ik vaster in het leven en kan beter met de problemen om me heen omgaan. Buiten het bovenstaande is het gewoon een geweldig, humoristische vrouw! Thx !!! :D

Lindsay

21 oktober 2012

Vandaag ben ik al een 2de keer bij Marye geweest.
Ik kwam ze tegen in de inkom en ik dacht: Yes, ze is er!
Een vrouw, waar je zoveel aan hebt, straalt zoveel rust uit, samen met haar zoon Roger.
Ik zou nooit nog iemand anders willen vragen voor advies of kaarten te leggen. Want deze personen zijn gewoon super! Ze weten gewoon alles over je, als je je nog maar net op de stoel zet.

Vorig jaar had je (Marye) iets specifiek over het werk vertelt, een paar weken later was het duidelijk zo uitgekomen. Super toch?! Iemand dat eerlijkheid geeft en laat zien hoe het juist zit.

Een grote pluim voor jullie!!

Groetjes

johan

21 oktober 2012

Over twee jaar ben ik samen met mijn vrouw en dochter op een beurs bij roger geweest.
Via internet heb ik u terug gevonden, en wil ik u
zeggen u voorspellingen waren correct.
Het is ongeloofelijk dat wij nu nog denken dat had roger toen ook gezegd.Wij hebben toen heel veel aan u consult gehad, en hiervoor willen wij u bedanken.
Vandaag ben ik terug bij u geweest in Putte en het was bonk erop.
Nogmaals bedankt

Marina

14 oktober 2012

Vandaag voor de 2e keer dit jr bij Roger geweest
Echt ongelooflijk dat hij waarheid weet te vertellen
En eerlijk!!..
Ik kom zeker weer terug bedankt voor deze
Mooie tijd vandaag Roger Gr. Marina

Kees

25 september 2012

Hoi Roger;

Al lang en vaak kontakt met jou en ben je zeer dankbaar voor alle onvoorwaardelijke steun en energie die jij me geeft,niets is jou teveel.
Het fijne is dat jij altijd gelijk hebt,alles wat jij me zegt komt altijd uit.
Je bent een echte vriend voor mij geworden,iets wat je maar zelden tegenkomt!
Bedankt!!!

Vivianne

23 september 2012

Dag Roger,

In het vroege voorjaar van 2011 zagen we elkaar in Eeklo. Je voorspellingen komen 1 voor 1 uit. Afgelopen najaar kwam ik de vrachtwagen tegen waarvoor je me waarschuwde. Een slechte bewegwijzering van wegwerkzaamheden zorgde ervoor dat hij bijna op me inreed.

Je had het over mijn darmen en ik kon dit destijds niet goed plaatsen en waarschuwde me voor een burn out wat afgelopen zomer bijna het geval was. Oorzaak van alles was een niet goed functionerende darm en ik had me de periode hiervoor te druk gemaakt over over de ontwikkelingsachterstand bij me zoontje. Met de zaak gaat het goed. We rijden met een grotere auto om de reden dat we door strenge reglementering op het vlak van laadvermogen niet anders kunnen. Voor de jaloezie had je me gewaarschuwd. Wel rijd ik nog altijd met mijn klein autootje naar de showroom en zo wil ik het voorlopig nog even houden.
Je voorspellingen waren tot nu toe in ieder geval heel correct ! Ik ben benieuwd of de rest ook uitkomt,...

hansje

19 september 2012

lieve tia, je bent heel bijzonder, wat heb ik veel aan je gehad, ik ben je heel erg dankbaar, zonder omhaal, to the point liet je mij voelen wat ik al wist. waren er maar meer zoals tia......

Benny

4 juni 2012

Beste Roger en Marye,

Dank je voor het warme en aangename onthaal op de beurs in Mechelen. Fijn om jullie nogmaals te kunnen ontmoeten.

Roger wij hebben al zoveel met elkaar gepraat en ook gisteren werd nog maar eens bevestigd wat we al al die tijd hebben besproken.

Had enorm uitgekeken naar deze beurs om elkaar nog eens persoonlijk te kunnen spreken wat dan ook aangenaam eerlijk en oprecht is.

Je bent al maanden een enorme steun voor me en ik hoop dat ik je snel het goed nieuws kan melden.

Roger en Marye zeker en vast tot hoors en tot ziens.

Groeten uit Belgie
Benny

Daisy

17 mei 2012

Hallo Marye,

Ik ben vorig jaar met mijn moeder en zus bij je geweest. Je voelde toen meteen bij mij dat ik iets met het paranormale heb en dat ik er een angst voor had. Je vertelde me toen dat ik niet bang moet zijn omdat het juist heel mooi is. Sinds ik bij je ben geweest is die angst bijna helemaal weg. Daar wou ik je voor bedanken. Ik merk nu ook dat ik er nog meer voor open sta. Op de spirituele beurs in Spijkenisse kom ik graag weer bij je langs, omdat er de laatste tijd van alles gebeurt en ik met een brandende vraag zit.

Heel veel liefs,
Daisy

Philip

12 mei 2012

Hallo Marye,
Afgelopen beurs in Breda ben ik bij je geweest en heb toen een engel Michaël hangertje van je gekregen. Je zag de ziekte van m'n moeder en de man waar ik al jaren ontzettend verliefd op ben. Volgens mij helpt dat hangertje mij weer contact te krijgen met mijn grote liefde die ik bijna jaar geleden ben kwijt geraakt door een dom misverstand. Ik mis hem heel erg en wil hem gewoon weer terug in m'n leven, in ieder geval als vriend en niet meer als de vijand zoals hij mij ziet de laatste tijd. Dat is verschrikkelijk om mee te leven. Sinds ik bij jou ben geweest voel ik dat zijn boosheid weg is. Omdat wij op het zelfde bedrijf werken zien we mekaar 4 soms 5 dagen in de week en dat is fijn maar ook moeilijk voor me. Ik wil graag advies wat te doen om weer op z'n minst, aardig gevonden worden door hem. Dat hij mij weer ziet zoals ik ben en niet zoals hij de dingen in zijn hoofd prent of laat prenten. Het houdt me dag en nacht bezig en ik ga er aan onderdoor. Help

ben derks

18 april 2012

Marij, Bedankt voor geboden steun en hulp.
Ik waardeer dat zeer.

groetjes, Ben

Benny

16 april 2012

Hallo Roger,

Het is nu reeds maanden dat ik je bijna dagelijks bel en steeds sta je me bij in het ongeloofelijke verhaal.

Heb heel veel aan je steun en het vertrouwen dat je me geeft dat het allemaal goed komt.

Wat ik heel belangrijk vindt is dat je me ziet zoals ik ben.

Ik beschouw je niet alleen als mijn paragnost maar zeker en vast evenzeer als vriend, jij weet als geen ander hoe ik me voel...

Dank je...
mag ook weleens gezegd worden.
Tot hoors en tot ziens
Grtjs

Astrid

13 april 2012

Hallo Roger,

Een paar dagen geleden heb je gesproken en je zei de dingen heel zuiver en je kreeg ook dingen voor me door! Onvoostelbaar zo jij het doet ik kon niets anders zeggen dan HET KLOPT!!! Je bent een kanjer Je bescheidenheid siert je!Een mensenmens waar menige paragnost een voorbeeld aan kan nemen. Ik bel je zeker weer!

Groetjes Astrid }}}

Anja

5 april 2012

Hoi Marye,
Ik heb je gistermiddag gesproken, je zei dat ik wel berichten zou krijgen, ik heb ze inderdaad gekregen en nog meer. wou ik je even laten weten... Lieve groeten

KEES

16 maart 2012

Ruim zeven maanden kontakt met Roger,het voelt alsof ik er een goede vriend bij heb gekregen.
Vaak was ik eigenwijs en ongeduldig en moest ik met duidelijke taal teruggefloten worden!
Jij steunde mij bij het doel wat ik wil bereiken,iets wat de meeste mensen niet deden
Het eerste resultaat is geweest en in de tijd die jij voorspelde!
IK hoop dat de rest nu ook snel gebeurt,want ongeduldig blijf ik in dit geval
Daar kan niemand iets aan veranderen!!!
IK hoop dat ik en vele anderen nog lang van jouw steun gebruik kunnen maken.
Je bent echt een super gids!!!
Bedankt voor alles,voor nu en in de toekomst.

Patrick

15 maart 2012

Hallo Roger,

Bedankt voor je goede raad en advies.
Je had de spijker op de kop !

Groetjes

Sabine

18 februari 2012

Lieve Marye,
Hartelijk bedankt voor de steun en inderdaad, de sleutel had ik zelf in handen :D.
Ongelooflijk hoe goed je de dingen ziet en aanvoelt.
Met mijn nek gaat het nu beter.
Veel liefs,

Sabine

YVONNE S

14 februari 2012

LIEVE LIEVE MARIJE,

WERKELIJK FANTASTISCH ZO EEN ONGELOOFLIJKE VOORSPELLING.
U KUNT WERKELIJK DOOR IEMAND HEEN KIJKEN WANT WAT U ZAG, HET LEEK WEL OF U MIJN HELE LEVEN GEZIEN HAD!!!!!
WERKELIJK ONGELOOFLIJK~!!!!!!!!!.
ALLES EN OOK ALLES KLOPTE EN IK HOOP ZEKER DAT U HEEL VEEL MENSEN ZO MAG HELPEN EN DINGEN LATEN INZIEN, WANT U HEEFT MIJ FANTASTISCH GEHOLPEN EN IK BEN U ZEER ZEER DANKBAAR.
MOCHT IK MET IETS ZITTEN KOM IK WEER NAAR U WANT NIEMAND ANDERS KON HET ZO GOED ZIEN ALS U.

LIEFS YVONNE S. XXXXXXXXXXXXX

shah

15 januari 2012

Mooie site
eindelijk de tijd gehad naar te kijken , bel gauw
succes met lijnen 2012 ...veel licht
liefs shah v/d beurs

marie

4 januari 2012

je bent een fantastische vrouw laat staan meerdere van jullie. dank je wel voor je advies.knuffels M. :o :o :o

kees

14 december 2011

alle medewerkers van Medium-Marye een fijne kerst en een supergoed 2012 toegewenst!!!
Roger en Marye bedankt voor alle goede raad en steun de afgelopen maanden het heeft me erg geholpen en hoop dat alles gaat zoals Roger me een paar weken voorspelde.

S

11 november 2011

Lieve Marije,

Al geruime tijd bel ik je ,en vanmorgen in alle vroegte al.
Eventjes schrok ik ,maar voel hetzelf ook.
Maar er lag ook positieve verandering en ik hoop dat het ook niet lang meer duurd!

Dikke knuffel

S.

10 november 2011

Hey Roger

Bedankt voor de goede raad. Het was het duwtje in de rug dat ik nodig had! :)

As

31 oktober 2011

Lieve Marije,

Weer super bedankt voor je positieve gesprek!!
Je bent mn rots in de branding.

Dikke knuffel en tot snel weer.

natalie

22 oktober 2011

bedankt voor alles marye en roger de beste lijn van nl :D

An Peeters

10 oktober 2011

Hey Marij en Roger,

Bedankt voor de reading, het advies en de fijne babbel op de beurs vanmiddag..
was trouwens een 'fijne' bevestiging die ik ergens nodig had, maar anderzijds ook wist dat ik die ging krijgen :)

knuf x

Kees

6 oktober 2011

Regelmatig kontakt met Roger, Marye en Naomi en een consult bij Roger gehad.
Jullie zijn allemaal super goed, eerlijk, en zeer duidelijk, een goede leidraad voor de toekomst die ik op mijn (eigenwijs als ik ben) eigen manier zal invullen maar wel zeer bewust en rekening houdend met de problemen waarvoor jullie gewaarschuwd hebben.
Ik hoop nog lang kontakt met jullie te houden en enorm bedankt voor alles !

Anoniem

5 oktober 2011

Lieve Marye,

Heb je al vaker gebelt ,maar vandaag kreeg ik en bevestiging van je wat ik mijn onderbewuste eingelijk wel wist dat het kwam. Je pakte het gelijk op uit de kaarten en je gevoel. Ik weet dat ik deze man nog een keer zal ontmoeten ....en dat er dan een afscheid is die voor ons allebei heel zwaar zal zijn. Een afscheid dat we elkaar wel weer zullen zien maar niet op het aardse stuk.
Erg pijn doet het me en ik weet dat,dat voor hem ook zo is.
Het zal ongetwijfeld ergens goed voor zijn,dat begrijp ik erg goed. Naar zoveel jaren is me dit gebeurt hopend op een vervolg met hem,maar helaas het mag niet zo zijn..

Heel veel liefs en ik hou je op de hoogte!

Chantal

14 september 2011

Lieve Marije,

Niets is toeval in het leven ,mn vriendin en ik hadden zondag niets te doen en zo kwamen wij op de beurs.
Ik had je al vaker gebelt op de lijn maar wist niet dat je op de beurs was.
Ik vond het GEWELDIG je ontmoet te hebben wat ben je toch een geweldige kanjer.!!
Je weet me altijd weer het juiste pad aan te geven!!

Super leuk je nu eens echt te hebben ontmoet ,heeft mij en mn vriendin heel erg goed gedaan!!

Heel veel liefs

Freek

13 september 2011

Hoi Marye,

Waar moet ik beginnen en waar moet ik eindigen. Al meer dan twee jaar hebben wij al contact met elkaar. Ruim twee jaar geleden zat ik emotioneel en fysiek volkomen vast en kon niet verder meer zinken. Toen kwam jij op mijn pad. Jouw peptalk elke keer weer, jouw wijze woorden en adviezen gaven mij de kracht om stapje voor stapje uit het dal om hoog te kruipen. Dat ging vaak gepaard met vallen en opstaan. Maar elke keer was jij er om mij dat zetje naar boven te geven. Dankzij jou heb ik mij stabiliteit, gevoel voor humor en mijn eigen waarde weer terug. Ook jouw kaarlegging was en is een openbaring voor mij. Jouw uitleg van de interpretatie van de betekenis van de afbeeldingen gaven mij zoveel extra duidelijkheid waardoor ik ook weer op een andere wijze naar mezelf ben gaan kijken. Zowel prive als zakelijk. Lieve Marye, dank voor alles. We keep in touch.

Groetjes Freek

Freek

12 september 2011

Hoi Naomi,

Oud en wijs. Deze twee waarheden gaan hand in hand met elkaar.

Wat jij kan is niet meer normaal. Samen met Marye zijn jullie bizar goed. Wat een tandem.

Marye ken ik al zo lang en toen ze me vertelde dat Naomi op haar lijn ging werken zei Marye tegen mij. Wat Naomi kan is niet meer normaal. Toen jij me dit vertelde, geloofde ik haar direct. Wat een kanjer is dat zeg.

We keep in touch.

Groetjes Freek

Marieke

10 september 2011

'Doe alsof je thuis bent en ga lekker zitten.' Spannend een eerste thuisconsult bij Marye...

Soms als mensen dat zeggen voel je je dan niet thuis maar bij Marye wel. Het consult was duidelijk, alle vragen konden worden beantwoord en diverse kaarten werden geraadpleegd.

Toen alle vragen volledig en na tevredenheid waren beantwoord hebben we nog gezellig bijgekletst met een sigaretje.

Marye je (want ik mag geen u zeggen) bent een open, eerlijke, oprechte vrouw die mensen echt verder helpt.

Bedankt en succes met alles!

Liefs Marieke

Esmee

16 augustus 2011

Lieve Marije,

Wil je bedanken zo jij met elke keer weer de weg wijst in mijn vallen en opstaan! Het mooie van jouw is als ik je bel je nooit van richting veranderd het is zo het is en daar blijf je bij .Terwijl ik graag anders zou willen horen ...

Bel je zeker weer snel!!

Dikke knuffel

El

23 juli 2011

Lieve Marije,
Regelmatig bel ik je en elke keer doe je me weer verbazen met je uitspraken ,wat je voelt,en wat je ziet.
Je wijkt er ok niet vanaf wat ik ook zeg je blijft bij je standpunt en dat maakt wie je bent en wat je doet! Je bent een TOPPER!!!!!!!!!

Liefs
Elly :D

As

20 juli 2011

Lieve Marye ,

Tis me wat met een woaman in love :o Maja ik moet het geduld en vertrouwen houden maar dat ongeduld van mij is dat niet makkelijk .Maar elke keer zeg je het komt goed hij heeft de tyd nodig om weer aan te sterken...Je bent en blijft voor mij heel erg zuiver en to de point zo het hoort je blijft bij wat je ziet en voelt en zo hoort dat!!!
Liefs As
:!cool:

MLJ

13 juli 2011

Lieve Marye

Ik wil je heel erg bedanken voor je lieve maar vooral oprechte antwoorden op mijn vragen. Je bent een warm en een eerlijk oprechte vrouw. Je had het helemaal goed in waar ik nu sta en wat ik heb moeten doorstaan. Oa door jou ga ik nu met volle vertrouwen de volgende stap nemen. Mijn volgend levenspad. En net wat jij zegt het gaat goed komen daar vertrouw ik je in in de volle 100%.

Lieve Marye, ik bel je zodra ik iets weet. Je hoort het direct.
Een hele dikke knuffel van mij ;)

As

10 juli 2011

Lieve Marye,

Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je optimale vertrouwen die je me hebt gegeven , Je had me laatst al een voorspelling gedaan waar ik haast niet meer in kon geloven.Ik denk dat dit te mooi is om waar te zijn maar zoals je al zei dit is van bovenaf gestuurd en je weet ik zal hem de tyd geven en hou je zeker op de hoogte omtrent de ontwikkelingen. Super bedankt!!!!!!!!!!!

Liefs :o

K

20 april 2011

Lieve Marye,

Ik heb je twee dagen geleden om hulp gevraagd en je bent zo hartelijk geweest om me gelijk te helpen.
Jouw hulp is onvervangbaar, zo wonderlijk hoe jij in staat bent geluk naar mensen te brengen en dingen die al lang vast zitten a la seconde in beweging te krijgen. Door jouw hulp kan ik weer verder met hoop en een lach.
Want altijd komt dat wat je zegt precies uit en blijkt acheraf ook alles zo te zijn als je me vertelde.
Marye, mijn rots in de woelige wateren van mijn leven.
Ik ben je zo dankbaar...

Liefs,
K

joyce

8 april 2011

Marye,

Het is een MEISJE :D

ray

24 januari 2011

lieve marye,

in het afgelopen jaar heb ik je vaak gesproken en iedere keer gaf jij mij vaak ook met humor de kracht om weer verder te gaan
tot nu toe zat jij iedere keer weer bij de kern
onwijs bedankt voor iedere keer dat je zo oprecht en eerlijk naar mij bent geweest
jullie lijn gaat zeker een succes worden
groetjes ray ;)

b

10 januari 2011

Hoi marye,

ik wens jou heel veel succes met je nieuwe site! Ik hoop dat je anderen ook kunt helpen zoals je altijd mij kon helpen. Ik heb je altijd gewaardeerd om je directheid en eerlijkheid en alles wat je voorspeld komt uit!!

Gr,
b :!cool:

K

9 januari 2011

Lieve Marye, Hoe vaak ik je ook belde, met wat voor probleem ook, altijd was je er voor me. Vanaf het begin heb je het altijd juist gehad met je voorspellingen en je bent stavast geweest in de waarheid. Nooit heb je om iets heen gedraaid en me altijd een hart onder de riem gestoken, ondanks dat ik vaak eigenwijs was. Ik wil je dan ook hartelijk danken en veel succes wensen met je eigen lijn. Tot snel, Liefs, K

Joyce

6 januari 2011

Lieve Marye, ik heb je al zo vaak aan de lijn gehad (zelfs huilend) en keer op keer geef je me weer een goed gevoel. Alles wat je verteld hebt is tot nu toe uitgekomen! Ik wens jou heel veel succes met je lijn en kick some * * * ;) Liefs Joyce :!devil:

jolanda

5 januari 2011

hallo marye, heel veel succes met je nieuwe lijn, in de 7 jaar dat wij elkaar al kennen heb je altijd een luisterend oor gehaden is werkelijk alles wat je hebt ge- zegd uitgekomen. leuke en minder leuke dingen, zoals dat bij het leven hoort! veel liefs, jolanda

Carina

5 januari 2011

Lieve Marije en Roger, Heel veel succes met jullie lijn! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen jullie zal vinden als witte zuivere lichtjes in een tijd van bewustwording. Ik ken je nu al een hele tijd en tot nu toe heb je altijd gelijk gehad. Niet dat ik het altijd leuk vond wat je zei! Je bent integer en neemt geen blad voor de mond, maar hebt een hart van goud. Als ik iemand kan aanbevelen dan bij jij het. Echte spirituele mensen kunnen geen onrecht plegen, want dat staat haaks op waar ze voor staan, het werk dat ze doen. Je bent een lichtje,..een hele lieve. Dikke knuffel, licht, kracht en liefs.