Medium Limburg Norba

BOX 14: Medium Norba


Medium Norba

Medium Limburg

Medium. Helderziend, voelend en wetend Kaartleggen, Pendelen, Fotoreading.

Begrip voor elke situatie, erg sterk bij financieel en relationeel advies.

Over Medium Norba

Norba is een beschaafd en respectvol Medium. Zijn werk is zuiver en diepgaand ! U kunt bij Norba terecht voor al uw levensvragen zoals: gezondheid, financiën, relatie. Maar ook voor boodschappen van Gene Zijde van Overledenen dierbaren (ook dieren).

Geen vraag is voor hem vreemd en Norba heeft begrip voor elke situatie. Hij kijkt dan ook liefdevol en geduldig waar de oorzaak van uw probleem ligt, om zo een eerlijk en oprecht advies te bieden.

Norba kan ook energieën zien, lezen en behandelen, en maakt tevens gebruik van de Lenormand kaarten, Engelenkaarten en de Pendel. Norba heeft beslist een luisterend oor, wat ook terug te lezen is in de vele positieve reviews.

U kunt ook bij Norba terecht voor een thuisconsult op afspraak en/of fotoreadings.

Let op! Bij ons werken oprechte, integere en betrouwbare consulenten. Het zijn vakkundige personen, waar u met al uw vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie, werk, financiën en toekomstvoorspellingen terecht kunt. Bij wie u terecht kunt over welk onderwerp ziet u hier.

Ook is het mogelijk om met diverse van onze consulenten een afspraak te maken voor een thuisconsult, foto-reading of huisreiniging.

Wij bieden u graag een luisterend oor en geven u oprecht antwoord met aandacht en liefde.

Talen: Nederlands, Engels, Duits

Tags: Financieel advies, heldervoelend, zakelijk, relatieadvies, fotoreading Limburg, Medium Limburg, Medium, Pendelen, Helderziende omgeving Limburg

Consulenten login

© 2024 Medium-Marye